Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Jak vidím tak stane i pro stránky nejsou přeloženy (nejsem si jistý - já ne to pochopit i bez překladu, ale vidím, že je varováním místo registračního formuláře). To je důvod, proč jsem si myslel, že to není chyba vBET. Zkontrolujte prosím, že na původní stránce, pokud se to stalo také můžete vypnout vBET a zkontrolovat znovu. Pokud se přesto stane, pak se budete muset poohlédnout po něčem jiném, protože to není vBET chyba.
Jeden klíč - jak to vidím já Po kliknutí na tlačítko Registrace není dostanete na registrační formulář (URL register.php?do=register), Ale pouze na nastavení pošty (register.php?do=vMail).
V tuto chvíli nemám představu to je příčinou problému, ale můžeme jednoduše zkontrolovat. Pokud můžete, prosím změnit na chvíli konfiguraci, takže kliknutím na tlačítko Vygenerovat registrační celý registrační formulář. Také prosím, řekněte mi, jak nastavit vBulletin, že vaše chování forum - budu testovat to na našich testů fóru.
Jeden klíč - jak to vidím já Po kliknutí na tlačítko Registrace není dostanete na registrační formulář (URL register.php?do=register), Ale pouze na nastavení pošty (register.php?do=vMail).
V tuto chvíli nemám představu to je příčinou problému, ale můžeme jednoduše zkontrolovat. Pokud můžete, prosím změnit na chvíli konfiguraci, takže kliknutím na tlačítko Vygenerovat registrační celý registrační formulář. Také prosím, řekněte mi, jak nastavit vBulletin, že vaše chování forum - budu testovat to na našich testů fóru.
Přestal jsem zboží do = vmail
Kontrola pošty
Problém přetrvává
Nyní zobrazuje odkaz na register.php registračním formuláři? Do = registrovat
OK. Jsem stále hledají. Jeden tip - možná tam je nějaký problém s přesměrováním (v případě přesměrování 301 se stane, pak se ztratila informace o dohodě o forum podmínky). Budu psát robot za pár minut, takže uvidíme se něco takového stane. Buďte v klidu - najdeme řešení, které
OK - jsem znát důvod. To je to, co jsem si myslel - máte přesměrování, protože ve formě URL zůstane bez jazykových parametrů. To je důvod, proč přesměrování děje. Zajímalo by mě, proč se ve formě URL nezměnila (to by mělo být) - budu zkoumat to hned