Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Stránka 1 z 2 12 PosledníLast
Výsledky 1 na 10 z 14

Závit: 2 bigs problém vBET třeba soved co nejdříve

Nováček
    Datum registrace
    Září 2010

Default 2 vážné problémy vBET je třeba řešit co nejdříve

1. Výkon.
    Já používám placenou verzi. [ANO]
    Mám přezkoumat vlastní nastavení a překonfigurovat s mnoha scénářem. [ANO]
    Mám optimalizovaný MySQL za použití tento http://www.day32.com/MySQL/ [ANO]
    Mám větší RAM [ANO]
    Já používám vBET cache + memcache VB [ANO]

ale zdá se, jako by stále zaostávají můj server. Podívejte se na zatížení procesoru na obrazovce-shot níže:

[Admin odstraněny BROKEN IMAGE]

Zjistil jsem, že v mysql-slow.log, existuje mnoho pomalé dotazy (776 událostí) pochází z vBET produktu. Jak ukazují následující příkaz z

Code:
    $grep "vbenterprisetranslator" /var/log/mysql/mysql-slow.log |wc
    776  170475 3149151

2. Příčina Duplicitní značky titulu

Před: používám tento mod, duplicitní název značky jsem měl bylo asi 1xx-1xxx nejvíce.
    Po: 5xxx-1x, xxx a více

Jak můžete vidět z obrázku níže:
    To je opravdu závažný problém, místo toho, aby vaše webové stránky dostat dobrý obsah a pořadí, bude Google potrestání nějaké špatné stránky, která dostala příliš mnoho duplicitní název značky. Pokud tento problém nelze vyřešit. Všechny ty nádherné funkci překladu neznamená nic.

Výkon otázku:

Mám konfiguraci těchto hodnot?
    Aktuální hodnota je
    HTML Velikost: řezání bod = 100.000
    HTML Velikost: začít řezat = 150.000
    Naposledy upravil vBET; 01-12-10 na 21:47. Důvod: odstranit rozbité obrázky

Zakázán
    Datum registrace
    11. 2010

Hovoříme-li o výkonZde je link, můžete si přečíst a dozvědět se o možnostech optimalizace vBET:

Všimněte si, že pokud budete používat maximální potenciál vBET tím všech 52 jazycích, budete mít 52 krát více obsahu a provozu - Tip: Pokud chcete omezit počet jazyků, do těchto nejoblíbenější.

Duplicitní značky titulu - Budeme testovat a odpovědi s výsledky brzy
    Naposledy upravil mateuszr; 01-12-10 na 08:28.

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Uveďte, prosím, nějaký přesný příklady problémů, které jsou považovány za pomalé ty - s celou log MySQL.

Datum registrace
    10. 2009

Odpověď na Vaši otázku ohledně změny konfigurace parametrů ukázal - to pouze v případě, si můžete ověřit přesnou generační doba před a po změně. Můžete si to ověřit tím, že přidá nějaké protokoly položek a kontrolu, jak to ovlivní generaci čas na serveru. Bez analýzy výsledků, prosím, neměňte tyto parametry.

Datum registrace
    10. 2009

Bohužel nevidím žádné z obrázků včetně vámi (ne zatížení). Můžete mi prosím napsat obsah těchto jako text?

Potřebujeme přesné příklady, adresy URL vaší stránky s názvem duplicitní vidět, co se tam děje. Předpokládám, že to je přeložené a v důsledku překladu Google poskytuje stejný text (v příkladu je to nějaké zvláštní slovo, jako je název společnosti, která by neměla / nelze převést), ale nemohu potvrdit, že bez přesné adresy URL stránky. Nemůže potvrdit, ale očekáváme, že vBET dobře funguje, a tady jsme popsali situaci. Uveďte, prosím, adresy URL, takže budeme schopni podívat se na to.

Mateusz - najdete podobné vlákno, kde jsme popsali, jak přidat jazyk překladu do hlavy značky, aby si každý překlad bude lišit, i když Google překlad výsledek vrátí stejný text. Najděte ji a uveďte sem.

Nováček
    Datum registrace
    Září 2010

Text Výsledkem budou brzy zveřejněny

Datum registrace
    10. 2009

Díky. Nepotřebuji textové výsledky už tohoto problému. Vidím to, co je příčinou. Máte velký problém s URL přesměrováním. Jak vidím, pro stejný jazyk, mají různé adresy URL - to by mělo být přesměrován na správnou. To je důvod, proč se tato slova opakování.

Prosím, sdělte to jste provedli nějaké změny kódu v vBET soubory? Pokud ano - které?

Zkontrolujte, zda máte odpovídající integraci s vBSEO!

Tohle opravdu by se měly řešit rychle! Takže prosím nejdřív, zaměřit se na tohle. Poté, co je vyřešen, prosím dát více informací o těchto pomalých quries.
    Naposledy upravil vBET; 01-12-10 na 21:48.

Datum registrace
    10. 2009

Jen jsem se na fóru a vidím, že přesměrování funguje ... Jste si jisti, že máme co do činění s existující problém? Jaké jsou termíny uznání této záležitosti? Prosím, mějte na paměti, že Webmaster Tools zobrazuje historická data.

Nováček
    Datum registrace
    Září 2010

Quote Původně odeslal vBET View Post
    Jen jsem se na fóru a vidím, že přesměrování funguje ... Jste si jisti, že máme co do činění s existující problém? Jaké jsou termíny uznání této záležitosti? Prosím, mějte na paměti, že Webmaster Tools zobrazuje historická data.
    Nikdy jsem se o všech změnách v vBET kódu vůbec.
    Tento problém se v současné době se stalo právě teď.
    Viděl jsem to, co vidíte. Google by mohl vidět ten rozdíl odkaz nebo tak něco.
    Opravdu divné

Datum registrace
    10. 2009

Quote Původně odeslal cevo View Post
    Nikdy jsem se o všech změnách v vBET kódu vůbec.
    Tento problém se v současné době se stalo právě teď.
    Viděl jsem to, co vidíte. Google by mohl vidět ten rozdíl odkaz nebo tak něco.
    Opravdu divné
    Možná jste nedávno aktualizované vBSEO a ne z plné integrace okamžitě. Jak jsem napsal hned přesměrování, je práce na fóru. Takže to, co vidíte, nemůžete se teď stane. Zkontrolujte prosím sami a nastavit 2 různé adresy URL pro jednoho vlákna ve stejném jazyce (jeden pár ze svého seznamu webmaster tools) - to by mělo být přesměrována na příslušné URL, takže nedojde k duplicitě v hlavě objeví. Prosím zkontrolovat. Pokud je, jak jsem popsat, pak je to historická záležitost, která se tak nestane už (zkontrolujte datum problémů - Webmaster Tools vždycky řekne, když se dozvěděl o problému, a ukazuje historické otázky). Je to v pořádku - pak je vyřešen. Jak jsem psal, to by mohla být způsobena například z důvodu aktualizace vBSEO bez příslušného integrace. Ale nemůžu být jistá, že v případě problému je již vyřešena.

Pokud tomu tak není - a uvidíte, že to opravdu ještě není přesměrování, pak prosím dát přesné adresy URL, 2, který jste testovali - dát to jako texty. Tak budeme moci kontrolovat a pracovat na ní.

POKUD vyřešil - prosím, aby ty pomalé dotazy záznamy, které jste psal o - se podíváme na to.

Stránka 1 z 2 12 PosledníLast

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •