Uživatel CP možnost vybrat si jazyk nebude fungovat ani tady. Vybral jsem například řecký a doesnt změny, pouze vlajky kliknutím změní, jsem si všiml, že ve své první fórum tak jsem tady a stejné
Uživatel CP možnost vybrat si jazyk nebude fungovat ani tady. Vybral jsem například řecký a doesnt změny, pouze vlajky kliknutím změní, jsem si všiml, že ve své první fórum tak jsem tady a stejné
Dobrý den,
Podívejte se na na popis této možnosti:
To znamená, nemusíte značkovat své příspěvky pomocí [lang] - Fórum se rozpoznat jazyk automaticky, ale je tu admin volby, které mohou omezit toto uznáníV jakém jazyce budete psát své příspěvky. Fórum bude automaticky překládat své příspěvky ostatním uživatelům jazyků. Také to bude překládat míst v jiných jazycích do vašeho výchozího jazyka.najdete zde podrobný desciption, jak to funguje.AdminCP -> VBET -> Google -> Google rozpoznávání jazyka
V AdminCP Je tu i další možnost:
, který bude automaticky přesměrovat na výchozí jazyk prohlížeče. To nefunguje na našem fóru, protože je tato volba vypnuta zde.AdminCP -> VBET -> Různé -> Přesměrování na uživatele jazyka
Nit se přestěhoval do části Řešení problémů
Moje nastavení Zde jsou v řečtině, ale vidím, anglicky příspěvky
Ano, vy a uvidíte, je správně - proč? Já jsem odpověděl ve své první odpovědi Nebo snad mluvíte o něčem jiném ...
Uvidíte řecké pouze v případě, kdy je AdminCP možnost nastavena na automatické přesměrování nebo když si vyberete ručně z vlajek v horní části.
plz řekni mi, co přesně mám nastavit snad po screenshot. Chci uživatele, kteří si zvolí jazyk od usercp přesměrovat do toho lang. Já nedovolím příznaky pro reg. uživatele thanx
Díky této možnosti můžete přesměrovat uživatele na své prohlížeči výchozí jazyk a toto nastavení je nezávislé "UserCP" prostředí, který je používán pro účely překladu (už jsem to popsal v mé první odpovědi)AdminCP -> VBET -> Různé -> Přesměrování na uživatele jazyka