Ahoj
Nainstaloval jsem vbet dnes a vše vypadá dobře, s výjimkou použití i vbseo 3,2 a nevíte, které soubory upravit, jsem udělal. htaccess, ale nemám žádné změně vbseo soubory a já havent změnili některé vbseo nastavení můžete pomoci?
Děkuji
Bazalka
Ahoj
Nainstaloval jsem vbet dnes a vše vypadá dobře, s výjimkou použití i vbseo 3,2 a nevíte, které soubory upravit, jsem udělal. htaccess, ale nemám žádné změně vbseo soubory a já havent změnili některé vbseo nastavení můžete pomoci?
Děkuji
Bazalka
Dobrý den!
Vše o soubory je popsán v balíčku s vbet v not-upload - > souboru readme.htm v sekci "Integrace s ostatními mods" a .htaccess - http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html
to $ vbseo_gcache_thread ['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ TTL), neexistuje v vbseo3.2 functions_vbseo_createurl.php, takže nevím, co bych měl přidat, kde můžete pomoci?
Dobrý den,
Jedná se o htaccess mé forum
Je to správně?RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (xml |..? Txt) (\\ GZ))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php Mapa = $ 1 [L]
RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & přesměrování = / [L, QSA]
RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & přesměrování = / $ 2 [L, QSA]
RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | cron | vbseo_sitemap)
RewriteRule ^ ((archiv /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]
Děkuji
Bazalka
V adition ...
jsme poslední vbseo nyní
Τεστ ποστ - ForexForum.GR
Problém čelíme, je, že překlady nejsou provedena automaticallytranslations nejsou probíhá automaticky
Děkuji
Bazalka
nějaké zprávy o tom?
Dobrý den,
Byl jsem na fórum např. tento odkaz:ForexForum.GR を - ヨーロッパ の 災禍 は USD 強化 し て 続行
a odkaz SEO vypadá dobře. Kde je tedy problém? Popište prosím lépe.
Prosím, vysvětlete to lepší.Code:The problem we are facing is that translations are not done automaticallytranslations are not taking place automatically
Naposledy upravil kamilkurczak; 25-11-10 na 19:50.
Kamil, byl jsem tam taky, že mají nejnovější vbseo instalaci a překlady zdá, že se děje automaticky, takže myslím, že teď se ptají, je jejich. Htaccess správné, jak je uvedeno výše?
S pozdravem,
Simon
Vše vypadá v pořádku. Je tu okno s výzvou o jazyk fóra (podle vašeho nastavení prohlížeče), je forum přeloženo dobře, SEO odkazy vypadat dobře .. Existuje nějaké další otázky?