Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Stránka 2 z 2 FirstPrvní 12
Výsledky 11 na 17 z 17

Závit: Facebook jako Button

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Nevidím nic takového ... Možná, že vytváří něco jiného, v závislosti na zemi uživatele. Ve středu (od vyhledávače Google a tlačítko pro darování) Vidím, že někteří obrázek s textem "Líbí se mi tento" v polštině. Prosím, řekni to je to, nebo něco jiného. Je-li něco jiného - prosím, dej mi screen shot plné forum, a místo, kde to je. Nevidím Thung do obrazu ...

Senior Member
    Datum registrace
    02. 2010

Ano, to je Facebook, jako tlačítko.

Když na něj kliknete, že má rád stránce fóra na svém profilu na Facebooku.

Kromě toho, že vždy rád anglické verzi není přeloženo URL.

Datum registrace
    10. 2009

Jak to vidím já Facebooku reaguje na nastavení jazyka v prohlížeči - Vidím to v polštině. Také po kliknutí vidím přihlašovací formulář v polštině. Takže to, co skutečně potřebujete integrace tady? ...

Pokud chcete, aby se jazyk hodnotu než první Zkontrolujte prosím, jaký je název atributu pro jazykové kód používaný v Facebook. Také najít pomocí jsou stejné kódy jazyka. Pokud ano, pak jen v šabloně, kde jste přidali iframe změnit iframe src hodnota atributu a přidat tam kód jazyka. Je uložena hodnota vBET v $_REQUEST['jazyk'] - na šablonu použijte, prosím, $_REQUEST[jazyk].

Dále upozorňujeme, že obsah iframe se nepovažuje za součást své stránky pomocí robotů Google. Pro roboty každý iframe je samostatné stránce - každý může být samostatně indexovány. Takže indexování stránky roboty neberou v úvahu obsah iframe - to se považuje za odkaz.

Prosím, řekněte to pomohlo.
    Naposledy upravil vBET; 02-11-10 na 15:13.

Senior Member
    Datum registrace
    02. 2010

Vy to nechápete. Máte účet na Facebooku? Nemám ponětí, co to má co dělat s robots.txt a Google. Je to jako Facebook tlačítko, než při stisku zobrazí se vám líbí webové stránky na Facebooku, takže vaši přátelé klepněte na něj a dostanete provoz z Facebooku.

Dovolte mi vysvětlit lépe;

Klepnutí na tlačítko, jako španělština (es)

V mém facebook odkaz je na anglické verzi (en)

Datum registrace
    10. 2009

Ano - jsem nepochopil. Všechno, co jsem viděl, byl Facebook přihlašovací stránku, která již byla v polštině, a já si myslel, že máte na mysli tento překlad. Jak vidím, chceš Facebook vidět odkaz na vaše přeložených stran. Prosím, dejte mi chvíli, kdy jsem se znovu podívat na to včetně iframe.
    Naposledy upravil vBET; 04-11-10 na 19:50.

Datum registrace
    10. 2009

OK, takže - je nutné změnit tento kód (od závit vBSEO):
    Code:
    $facebook_liked_url = $_SERVER['VBSEO_URI'];
    na tuto otázku (netestováno):
    Code:
    require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_url_tracking.php');
    $facebook_liked_url = $_REQUEST['language'] ? vbet_createURLForAddressNoChecks($_REQUEST['language'], $_SERVER['VBSEO_URI']) : $_SERVER['VBSEO_URI'];
    Prosím, řekněte to udělal Nápověda

Senior Member
    Datum registrace
    02. 2010

Udělal jsem to změnit, ale když jsem se jako transted URL to ukázat na mé stránce Facebooku jako:

Dave má rád http://www.facebook.com/forums/da/ na facebook.com.

To je úplně špatně.

Díky.

Stránka 2 z 2 FirstPrvní 12

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •