Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Stránka 1 z 2 12 PosledníLast
Výsledky 1 na 10 z 18

Závit: Nastavit jako výchozí jazyk jako výchozí pro uživatele, kteří neměli to ještě

Smile Nastavit jako výchozí jazyk jako výchozí pro uživatele, kteří neměli to ještě

Jak zmíněna v post # 16 zde: http://www.vbenterprisetranslator.co...-french-2.html

Možná, další možnost, aby se ujistil uživatelé nastavit výchozí jazyk, může být možnost, že by se zjistit, zda má uživatel udělat, když se přihlásí na tomto fóru? Pokud je výchozím jazykem je zjištěn Po nastavení bude uživatel pokračovat v protokolu v procesu jako obvykle, ale pokud je to zjištění, že zatímco on dělal ne, tam by zprávu se žádostí o uživateli jít ve svém profilu (čímž ho tam automaticky) a žádat o něj vybrat jeden výchozí jazyk, než se může jít nikde jinde na tomto fóru.

To by Ujistěte se, že všechny zprávy budou přeloženy (včetně BB kódy) na tomto fóru, protože všichni uživatelé by si vybrali svůj výchozí jazyk.

To by bylo opravdu skvělé addon.

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Skvělý nápad Přijato.

Skvělé, jsem rád, že se vám líbí můj návrh. Ve skutečnosti, s tímto realizován, bude to vyhnout se vám odpovědi na mnoho otázek o "Proč není nic přeloženo jako" nebo "to nefunguje" tak trochu jako někteří z mých vlastních otázek v minulosti.

Je to to bude implementována v další verzi? 3.1.3? Vidím, že již používáte 3.1.3 tady, ale to není navrženo v sekci ke stažení ještě.

Datum registrace
    10. 2009

Hotovo - po přihlášení uživatele bez nastavit výchozí jazyk je přesměrován na stránce Upravit profil, kde najdete příslušnou zprávu zvyšování ho nastavit. To je konfigurovatelný (zapnuto / vypnuto). Budou zařazeny do vBET 3.1.3

Wow, nemůže dočkat, až 3.1.3! lol díky moc!

Datum registrace
    10. 2009

Chystáme se do 3.1.3 Funkce automatického rozpoznávání jazyka. Poté budeme připraveni k vydání. Samozřejmě může plány změnit, pokud nějaký další skvělý nápad pochází od našich zákazníků. Preferujeme flexibility je klíčem k opravdu dobrý výrobek

Chápu. Je to jen, že jsem čekal představit své hack oficiálně na své vlastní stránky a žádosti jsem udělal bych opravdu mi pomohl vyhnout se některým nejasnostem ohledně jazyka defaut, atd. Já bych opravdu potřebuju realizován co nejdříve. Je možné pro vás udělat 3.1.3 k dispozici a realizovat automatické rozpoznávání jazyka se v budoucích verzích? Tato funkce je druh velkých, by to nemělo být součástí hlavní modernizované jako 3,2 nebo tak něco?

Tak či onak, stojí nic ptát, ale já bych opravdu ocenil dostat 3.1.3 co nejdříve, prosím.

Nováček
    Datum registrace
    11. 2009

Text automatically translated from: Turkish to: Czech
    Translated text
    To je také velmi chutné Myslím si, že nejlepší způsob, doufám, že jsem dostal povolení by bylo prospěšné.
    Original text

Datum registrace
    10. 2009

Quote Původně odeslal Cybershaolin View Post
    Tato funkce je druh velkých, by to nemělo být součástí hlavní modernizované jako 3,2 nebo tak něco?
    Máte naprostou pravdu

OK provádění toto bylo děláno, ale: Registrace pro nové uživatele jsou OK, ale když je uživatel člen fóra, protože na dlouhou dobu, to je problém s tím:

Funguje to dobře tak, že při přihlášení, uživatel, který nedal svůj výchozí jazyk ale je automaticky přesměrován do prostředí, kde si můžete nastavit svůj jazyk. Problém je, i když se nic nemění (což znamená, nemění svůj jazyk) informace je uložena jako je tato, a uživatel bude ještě nemá své jazykové set! Takže by měl být zprávu o tom, že uživatel si musí nastavit svůj jazyk poté, co uloží informace, pokud neměl jej nastavit. Takže, co mám na mysli, je, že by měl přimět uživatele k nastavení jazyka. Mám říct?
    Naposledy upravil Cybershaolin; 04-12-09 na 05:07.

Stránka 1 z 2 12 PosledníLast

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •