Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Výsledky 1 na 4 z 4

Závit: Zeptejte se uživateli vybrat si jazyk na začátku zasedání

Senior Member
    Datum registrace
    Září 2010

Default Zeptejte se uživateli vybrat si jazyk na začátku zasedání

Ahoj všem, mám nastaven vBet se zeptat uživatelů, který jazyk si raději pro své zasedání (jejich mateřském jazyce, nebo Výchozí nastavení), je otázka v jejich rodném jazyce, ale tlačítka jsou v englsh, na vrcholu, že se jedná o " ano / ne "typu otázka, ale tlačítka" Ok "a" Storno ", tak im za předpokladu, že jste právě použít HTML upozornění pole domu na vaši otázku, a chápu, že text na těchto tlačítek nelze změnit.

Je tam tak jako tak, aby jeden kód správnou otázkou box s tlačítky, která vlastní text může být změněn na nebo (a myslím, že by to bylo jednodušší), kód pole a vazeb jako odpověď tlačítka, takže byste měli přeložený otázku a pak na tlačítko Ano mají textový odkaz v jejich rodném jazyce, jako je tento:

[Lang = pl] [url = "http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/pl/"] polské [/ url] [/ lang]

a na žádné tlačítko, které by mohly mít

[Lang = pl] [url = "http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/en/"] anglicky [/ url] [/ lang]

Je to možné?

S pozdravem,
    Simon

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Zaměstnanci
    Datum registrace
    05. 2010

Dobrý den,
    Byl jsem na vašich stránkách a já jsem se zobrazí okno s textem v mém rodném (polské) jazyk. Tlačítka i (první byl "OK", druhý byl "Anuluj" - což znamená "Storno")

Senior Member
    Datum registrace
    Září 2010

Díky Kamil, to bylo jen, že uživatel uvedl, že OK a Storno, on neřekl, že se v jeho jazyce, prosím, jděte do toho a označit to vyřešit

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Zaměstnanci
    Datum registrace
    05. 2010

Díky za Vaše potvrzení - vyřešeny

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •