Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Stránka 2 z 3 FirstPrvní 123 PosledníLast
Výsledky 11 na 20 z 21

Závit: varování od Google

Senior Member
    Datum registrace
    10. 2009

bhanuprasad1981,
    Pošlete mi MSN kontaktu v PM.

Po e-mailu Google I deaktivován vBET na několik dní a překládal odkazy (duplicitní 52x) začal klesat a Google Crawlers pomalu začal ustoupit Ale můj provozu a Google Adsence příjmů začaly rychle klesat. Takže se snažím trošku experimentovat teď, jsem se obrátil na vBET se všech jazyků zapnuta, ale pouze 4 jazyky jsou z cache a za pár dní dám vám výsledky.

kamilkurczak,
    To je závažný problém, který je třeba řešit, jak se něco změnilo s Strategie společnosti Google Procházení, Od počátku tohoto roku jsou všechny přeloženy vlákna (52x), která je považována za duplicate vlákna období. To má vliv na mě, protože mám středně velké fórum Příspěvky 400,000 x 52 = jistá smrt!
    Začínám ztrácet Adsense příjmy a to je, že mě zlobí!

Máte PM, PS: Vymazal jsem vBET mezipaměti po varování.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Zaměstnanci
    Datum registrace
    05. 2010

ok jsem si PM. Budu kontrolovat, a čekám na výsledky testu. Díky
    Naposledy upravil kamilkurczak; 13-01-11 na 14:40.

Senior Member
    Datum registrace
    10. 2009

Quote Původně odeslal kamilkurczak View Post
    ok jsem si PM. Budu kontrolovat, a čekám na výsledky testu. Díky
    Budu testovat nastavení v několika příštích dnech, ale to, co mi můžeš říct o tom, co se děje s Google? Co se změnilo? Co je vBET bude dělat? Tento problém jistě hit všechny střední | velká Fórum dříve nebo později.

S pozdravem

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Zaměstnanci
    Datum registrace
    05. 2010

Prosím, hříva nové vlákno s tímto problémem - bychom likt shromažďovat všechny problémy v závity. zde můžete vložit obsah Vašeho PM s odkazy? Chtěl bych ukázat, že naše další pracovník, co?
    Naposledy upravil kamilkurczak; 14-01-11 na 14:28.

Senior Member
    Datum registrace
    10. 2009

Proč bych měl udělat nové vlákno v případě, že problém je úplně stejný? Poslal jsem vám e-mail s odkazy v PM podle potřeby, Nechci, aby se veřejnosti vyhrazena Google Email, protože místní zákony na ochranu soukromí, a protože to jde proti Googlu TOS. Máte všechny potřebné informace, aby mi odpověděl.

S pozdravem

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Quote Původně odeslal mario06 View Post
    Proč bych měl udělat nové vlákno v případě, že problém je úplně stejný? Poslal jsem vám e-mail s odkazy v PM podle potřeby, Nechci, aby se veřejnosti vyhrazena Google Email, protože místní zákony na ochranu soukromí, a protože to jde proti Googlu TOS. Máte všechny potřebné informace, aby mi odpověděl.

S pozdravem
    Protože:
    1. Máte další příklady URL z Google
    2. Důvodem, proč ve vašem případě může být odlišná, že zde
    3. Řešení tohoto problému nemůže vyřešit ONE
    4. V tuto chvíli si nejsem jistý, kdo má problém - se stav je to zase "vysvětlit", protože se vrátil v sekci autora niti, nebo proto, že své poznámky.
    5. Jak tomu rozumím já v této chvíli bhanuprasad1981, který je autorem tohoto vlákna nemají tento problém už - tak tento problém je uzavřen.
    6. Naši zaměstnanci nevědí, kdo pomoc právě teď bez přečtení celého vlákna. Nemůžeme dovolit, aby na to - jinak budeme mít situace, kdy je třeba přečíst stovky příspěvků si uvědomit, kdo ještě potřebuje naši pomoc

Prosím, stačí otevřít nové vlákno, aby bylo jednodušší - když si myslí, že jsou jednoduché, ti budou rychlejší
    Naposledy upravil vBET; 14-01-11 na 19:10.

Datum registrace
    10. 2009

Quote Původně odeslal bhanuprasad1981 View Post
    Máte pravdu, jsem se ignorovat, že e-mail, výsledek byl 75% úbytek provozu spolu s poklesem page rank, jsem zcela odstraněny VBET dva měsíce zpátky, ale provoz je stále příliš nízký v porovnání s své stránky provozu před instalací vbet
    Dobrý den. Prosím, řekněte, co je aktuální stav na vašem fóru. Já jsem trochu ztratil, protože Kamil umožněno, aby splnili dva problémy v jednom závitu. Jak jsem viděl, máš odpověď, a jeden z možných důvodů - špatné integrace. Ty se ovládal to, potvrdil, že se integrace je v pořádku a zastavit odpovědi na 2 měsíců - naši pracovníci předpokládal, že tato otázka je řešena na forum. Takže co se stane?

Senior Member
    Datum registrace
    10. 2009

Quote Původně odeslal vBET View Post
    Protože:
    1. Máte další příklady URL z Google
    2. Důvodem, proč ve vašem případě může být odlišná, že zde
    3. Řešení tohoto problému nemůže vyřešit ONE
    4. V tuto chvíli si nejsem jistý, kdo má problém - se stav je to zase "vysvětlit", protože se vrátil v sekci autora niti, nebo proto, že své poznámky.
    5. Jak tomu rozumím já v této chvíli bhanuprasad1981, který je autorem tohoto vlákna nemají tento problém už - tak tento problém je uzavřen.
    6. Naši zaměstnanci nevědí, kdo pomoc právě teď bez přečtení celého vlákna. Nemůžeme dovolit, aby na to - jinak budeme mít situace, kdy je třeba přečíst stovky příspěvků si uvědomit, kdo ještě potřebuje naši pomoc

Prosím, stačí otevřít nové vlákno, aby bylo jednodušší - když si myslí, že jsou jednoduché, ti budou rychlejší
    1. Máte e-mail Google. kamilkurczak Google má e-mail. Nemohu po e-mailu Google veřejně kvůli své místní zákony země a soukromí, protože je to proti TOS Google, který by mě okamžitě BAN Google Adsense.

2. Dej mi důvod | fix pro můj problém, protože budete mít všechny materiály.

3. Varování e-maily, které jsme obdrželi, jsou oba stejné.

4. Mám stejný problém jako špatný bhanuprasad1981, Teď je pozdě na to, ale ne pro mě, je rychlé odpovědi požadováno jinak budu následovat jeho jistá smrt.

5. Jak jsem řekl v bodě 1. Vy a kamilkurczak mít všechny potřebné informace, takže se nemusíte běhat Bush a dej mi solidní užitečné odpovědi | fix a nebojte se o zvýšení našeho vlákna se počítá.

bhanuprasad1981 Odpověděl před několika dny (několik závitů nad mým) a potvrdil to, co jsem řekl, a dále uvedl, že on byl zmrzačený, jeho citace je pod, já nevím, kde jste četl, že jeho problém byl vyřešen??
    bhanuprasad1981,
    Máte pravdu, jsem se ignorovat, že e-mail, výsledek byl 75% úbytek provozu spolu s poklesem page rank, jsem zcela odstraněny VBET dva měsíce zpátky, ale provoz je stále příliš nízký v porovnání s své stránky provozu před instalací vbet
    Tak se předpokládá, že jeho problém nelze vyřešit do vBET protože si odinstalovat všechny dohromady vBET. Než skončím jako on chci odpovědi rychle bez levně mluvit, protože Jsem ztráty peněz a to bude problém.
    Naposledy upravil mario06; 15-01-11 na 07:49.

Datum registrace
    10. 2009

Takže prosím, jen vytvořit nové vlákno pro váš problém. Můžete napsat, že tento obsah je v PM, ale potřebujeme nový zaškrtnuto otevřen pro nové vydání, aby mohli řídit. Prosím, otevřete nové vlákno pro váš problém, pokud chcete naši podporu. Tento případ je pro bhanuprasad1981 a je řešena, protože to není problém už trpí.

Žádné nové vlákno = žádném případě ne pro naše zaměstnance. Prosím - to není problém diskutovat. Začneme pracovat na otázce, kdy nové vlákno na to přijde a my budeme schopni zvládnout odpovídajícím způsobem. Jsme zde pro Vás Nabízíme Vám naši bezplatnou podporu. Máme jednoduchý proces, který umožňuje zákazníkům spravovat problémy v dobrém slova smyslu. Tím, že odmítl zahájit proces (psaní nového vlákna), můžete odmítnout naši podporu.

Rádi Vám pomůžeme Vám - Jen prosím vytvořit nové téma s popisem vašeho problému - můžete napsat, že to spojení bylo poslat v PM, můžete vložit zde odkaz na toto téma. Stále potřebujeme, abys nám plynuly od nové téma k chybám zpráv a řešení problémů. Jakmile to uděláte, budeme na něm začít pracovat. Naši zákazníci databáze je větší a větší a dobré, jednoduché a použitém procesu nám pomoci všem našim klientům v nejlepší poloze a tím nám umožňují řídit přiměřeně jejich případy.

Stránka 2 z 3 FirstPrvní 123 PosledníLast

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •