Ahoj, omlouvám se, abyste mohl psát znovu, právě jsem měl polský osoba příspěvek zde Problém grafu Příspěvek je přeložen, ale po titulu je ještě v polštině, mohl by někdo podívat, prosím?
S pozdravem,
Simon
Ahoj, omlouvám se, abyste mohl psát znovu, právě jsem měl polský osoba příspěvek zde Problém grafu Příspěvek je přeložen, ale po titulu je ještě v polštině, mohl by někdo podívat, prosím?
S pozdravem,
Simon
Prosím, jděte k úpravě vlákna možnosti, přejděte na pokročilé a zkontrolovat to titul je uvnitř langtitle bbocde. Pokud ne - pak přidejte ji (jazykem parametr - stejně jako pro lang). S největší pravděpodobností to je ono.
Taková věc by mělo dojít, kdyby vBET si opaquing zprávu (viz vBET Google možnosti pro podrobnosti). Ale pokud někdo bude neprůhledná zprávu ručně v lang BBCode, pak vBET vidět, že někdo už se staral o tom a to nejsou provedeny žádné změny.
Prosím, řekni, že to pomůže a není problém je vyřešen.
Přidal jsem jazyk značky a nit titile vypadá teď
[Lang = pl] Problém z pewnym wykresem [/ lang]
EDIT: Omlouvám se, jsem přidal značek, jako je teď [Langtitle = pl] Problém z pewnym wykresem [/ langtitle] a přeložený titul OK, jak jsem si to bude automaticky jako značky nebyli přítomni, než jsem editoval titul?
S pozdravem,
Simon
Naposledy upravil Simon Lloyd; 07-10-10 na 07:07.
Stejně jako jsem napsal - naleznete Google možnosti vBET v Admin CP. Můžete zvolit tam strategie jak automaticky přidat značku jazyka. Doporučujeme použít Důvěra Google, když si zaslouží důvěru, Parapet je moudré přečíst popis všech strategií a vybrat si nejlepší právě pro vás Celý popis je v popisu parametrů - tedy právě v místě, kde se nemocný konfigurovat
Vybral jsem si Důvěra uživatele (jak doporučuje v software), říkáte, že tag langtitle není přidán automaticky?
Důvěra uživatelů je nejlepší pro výkon, protože Neptejte se Google na názor, co se čas (poslat poptávku Google - čekání na odpověď).
Ještě z uživatelsky příjemný strany je nejlepší použít strategii, která důvěru Google. Je to proto, že ne všichni uživatelé mohou mít nastaven výchozí jazyk, nebo někdy uživatelům nastavit, ale také vím, fórem jazyka a psát v jazyce fórum - v takovém případě bude vBET neprůhledné jazyce bod jazyk uživatelského nastavení. Takže můžete mít místo v angličtině, ale označeny jako francouzština, protože uživatel nastavit jako svou výchozí jazyk.
Pokud chcete použít volbu důvěru uživatelů - Důrazně doporučujeme, aby síla uživateli nastavit jeho výchozí jazyk. Můžete to udělat velmi jednoduše - je to konfigurovatelné vBET. Takže vBET může přesměrovat na stránky uživatelského profilu, pokud uživatel nenastavil svou výchozí jazyk. Pro některé uživatele to může být ne příliš pohodlné, ale přesměrování se zastaví poté, co uživatel Výchozí jazyk je nastaven. Můžete si dokonce vybrat si přejete přesměrovat uživatele hned po přihlášení, či znovu a znovu, dokud je parametr nastaven (pak uživatel není schopen udělat cokoliv na vašem fóru, až do jeho výchozí jazyk je nastavena).
Michal, díky za odpověď, už mám "Force uživatele .." nastavení a uživatel si nastavit svůj výchozí jazyk na polské o registraci a on byl posílán do polsky, takže nechápu, proč by titul neměl překládat?
Já opravdu chci downgrade výkon a čekat na Google, jak se někdy fóra čeká Goole Hledat ve vlastních má být naloženo, čeká po překladu by bylo špatné!