Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Výsledky 1 na 3 z 3

Závit: Uživatelé nastavit jazyk nedodržel

Senior Member
    Datum registrace
    Září 2010

Default Uživatelé nastavit jazyk nedodržel

Zaregistroval jsem se jako nový uživatel a vybraných španělských jako můj jazyk vysílání, když jsem se pak přihlásit do fóra to bylo v anglicky než španělsky (i pobyt v Anglii, takže můj prohlížeč není angličtina, ale v nastavení vbet Vybral jsem si "důvěru uživatelů" ), jsem zkontroloval v usercp údaje upravit a zvoleném jazyce ukazuje, španělsky?

Můžete mi poradit, prosím?

S pozdravem,
    Simon

EDIT: jazyk vlajka (španělsky), nemůže být zvolen tak, aby část je ctí, je to jen, že nemá přeložit stránku do španělštiny!
    Naposledy upravil Simon Lloyd; 05-10-10 na 21:06.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Zaměstnanci
    Datum registrace
    05. 2010

Dobrý den,
    Důvěra uživatelů Možnost, že k detekci jazyka Google. Google není požádán o jazyku vůbec, se používají uživatelská nastavení. Věříme, uživatele, že zprávu, kterou napsal, je v jeho jazyce, který on set. Je pouze příspěvky napsané tohoto uživatele.
    Forum jazyk bude vždy taková, že jste si vybrali. (Např. "anglicky")

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

vBET bude přesměrovat na jiné konkrétní jazyk, když nastavíte speciální možnost v Různé oddíl s názvem Přesměrování na uživatele jazyka Si můžete jednoduše otestovat tím, že změníte nastavení jazyka prohlížeče, restart prohlížeče (přesměrování je pouze pro první požadavek na sezení, takže umožňují uživateli měnit i později) a někdy jasně cookies (v případě prohlížeče se bude konat zasedání po restartu).

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •