Četl jsem o tom dříve, než zde

Quote Původně odeslal rstankiewicz View Post
Existuje způsob, jak aktualizovat cache-li překlad Google není úplně správné? Správci mohou upravovat první příspěvek, ale mohou poskytnout lepší Překlad místo obsah Enterprise překladatele?
Quote Původně odeslal vBET View Post
Přemýšleli jsme o tom (např. překlady by mohly být označeny, aby se zabránilo vymazání z cache), Google ale bohužel není to umožňuje. Podle Google podmínky Není dovoleno měnit výsledky Google překlady. Tak jsme nelze přidat taková možná.

My uživatelé si stěžují na překlad výsledek Google většina z nich jsou velmi špatné, nebo špatně, musíme být možné ručně upravit výsledek / CHACE lepší Překlad některých příspěvků

Tak tos Google Translate, nemůžeme změnit a uložit překlad výsledek / chache, jak jsi říkal tučně výše, ale jsme schopni překládat po 100% manuální, které je potřeba lépe Překlad v té poště, takže nic Google překladu příspěvek, který upravil lidskou překladu

Například jsem jeden příspěvek, který velmi špatný výsledek v jiném jazyce s Google Translate, takže admin přeložit, že téma, manuální převodovka 100% a výsledek uložit, aniž by třeba vyčistit to druhé

hmm jsem stále přemýšlel, jak to udělat se současným vbet verze nyní pomocí phpMyAdmin nebo manuální v poště