Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Výsledky 1 na 6 z 6

Závit: Ruční úpravy jiný jazyk překladu výsledek / cache, admin

Člen
    Datum registrace
    05. 2010

Default Ruční úpravy jiný jazyk překladu výsledek / cache, admin

Četl jsem o tom dříve, než zde

Quote Původně odeslal rstankiewicz View Post
    Existuje způsob, jak aktualizovat cache-li překlad Google není úplně správné? Správci mohou upravovat první příspěvek, ale mohou poskytnout lepší Překlad místo obsah Enterprise překladatele?
    Quote Původně odeslal vBET View Post
    Přemýšleli jsme o tom (např. překlady by mohly být označeny, aby se zabránilo vymazání z cache), Google ale bohužel není to umožňuje. Podle Google podmínky Není dovoleno měnit výsledky Google překlady. Tak jsme nelze přidat taková možná.

My uživatelé si stěžují na překlad výsledek Google většina z nich jsou velmi špatné, nebo špatně, musíme být možné ručně upravit výsledek / CHACE lepší Překlad některých příspěvků

Tak tos Google Translate, nemůžeme změnit a uložit překlad výsledek / chache, jak jsi říkal tučně výše, ale jsme schopni překládat po 100% manuální, které je potřeba lépe Překlad v té poště, takže nic Google překladu příspěvek, který upravil lidskou překladu

Například jsem jeden příspěvek, který velmi špatný výsledek v jiném jazyce s Google Translate, takže admin přeložit, že téma, manuální převodovka 100% a výsledek uložit, aniž by třeba vyčistit to druhé

hmm jsem stále přemýšlel, jak to udělat se současným vbet verze nyní pomocí phpMyAdmin nebo manuální v poště

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Víme, že Google není vždy perfektní. U některých jazyků je prostě skvělé, u některých ne tak velké. Ale to se stává lepší a lepší.

Dal jsi skvělý nápad - umožnit psát celý překlad od nuly. A bude to OK podle Google TOS. Přijímáme toto a myslím, že já už vím, jak bychom mohli z podání.

Člen
    Datum registrace
    05. 2010

Dal jsi skvělý nápad - umožnit psát celý překlad od nuly. A bude to OK podle Google TOS. Přijímáme toto a myslím, že já už vím, jak bychom mohli z podání.
    Můžete nám říct, jak to udělat, že v současné verzi? nebo nějakou stopu?

Pokud jiný členský více nápad Prosím, podělte se to taky tak, že můžeme myslet na lepší způsob, jak spolu

Datum registrace
    10. 2009

Právě teď doporučuji držet. Je to proto, že pokud si aktualizovat cache data ručně, bude odstraněna tak po vyrovnávací čištění. Budeme muset přidat nový sloupec na Database Cache rozpoznat, které jsou automatické překlady, které nejsou, takže čištění vyrovnávací paměti neodstraní své překlady.

Budeme také pracovat na integraci s vBulletin fráze systém, který umožňuje používat standardní GUI pro texty v jiných jazycích. To může být obtížné z důvodu nedostatku háčků na vhodných místech. Každopádně i bez, že budeme schopni zvládnout ruční překlad. Jen prosím, držte se, jinak bude čistší odstranit vaše překlady, jako je automatické překlady.

Člen
    Datum registrace
    05. 2010

ok pochopil

Datum registrace
    10. 2009

Můžeme si o ní

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky