Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Stránka 1 z 2 12 PosledníLast
Výsledky 1 na 10 z 16

Závit: vBAdvanced CMPS problémy

Nováček
    Datum registrace
    Září 2010

Default vBAdvanced CMPS problémy

My forum žije v / forum /, moje vBAdvanced je v kořenovém adresáři domény.

Přidal jsem na globální prohlášení podle pokynů na jiné místo na fóru a já používám "custom" umístění pro vlajky a vstoupil $ vbenterprisetranslatorflags pouze jednou v šabloně. Na domovskou stránku vidím (já používám "IF", takže pouze administrátoři vidět vlajky) čtverce pro vlajky dal dvakrát pod navigační lišty. Nevidím flag obrázky, i když jsem si jejich kopie v adresáři / images / vbet / flags.

Po klepnutí vlajky náměstí, místo překládá však dostanu poslal do / Fórum /, ale rád uživatele, aby zůstali na domovské stránce, když klikněte na vlajku. Běhám Nginx a zde jsou mé aktuální přepisuje pro váš produkt. Nepoužívám možnost SEO vbet v nastavení.

# Zahájit překlad

Lokalita ~ * / Fórum / .* \\. (jpg | png | gif | css | png | js) {
    root / var / www / htdocs / průvodce;
    }

místo / Fórum / {
    root / XXX / www / htdocs / průvodce;

přepsat ? / Fórum / vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = $ 1 poslední;
    přepsat ? / Fórum / vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = $ 1 poslední;

if (!-e $ request_filename) {
    přepsat ^ / Fórum /(.*)$ / Fórum / vbenterprisetranslator_seo.php poslední;
    }

fastcgi_pass 127.0.0.1:9000;
    fastcgi_index index.php;
    fastcgi_param SCRIPT_FILENAME / xxx / www / htdocs / průvodce $ fastcgi_script_name;
    patří fastcgi_params;

# Vyřešit některé chyby, FastCGI, více tolerantní nárazníky a časové limity
    fastcgi_connect_timeout 120;
    fastcgi_send_timeout 60;
    fastcgi_read_timeout 120;
    fastcgi_buffer_size 128k;
    fastcgi_buffers 4 256;
    fastcgi_busy_buffers_size 256 tisíc;
    fastcgi_temp_file_write_size 256 tisíc;
    fastcgi_intercept_errors na;

}

# Zastaví překladu

1. Proč dvojitou sadou příznaků?
    2. Mám-li snímky na správné cestě, co by jim zabránit zobrazení?
    3. Víte, co budu muset přidat do mého nginx CFG souboru, aby uživatel kliknout vlajku na hlavní stránku a ne dostat poslal do fóra?

Děkuji

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Je těžké si představit, co popisujete. Můžete vytvořit testovací účet pro nás, pomocí které budeme moci vidět, že jsi popsal? Prosím podrobnosti hodin přístupu.

Pokud používáte VBS dynamika - pak je třeba použít i tento mod: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html

Také nevím, který příspěvek píšete o:
    Přidal jsem na globální prohlášení tak, jak v jiné místo
    Takže uveďte prosím přesnou adresu, takže budeme vědět, které zasáhne fallowed.

Integrovat překladu obsah mimo fóra adresáře, musíte ležet ladem tento návod: http://www.vbenterprisetranslator.co...-2.html#post54

Ty byly obecné informace. Nyní odpovědi na vaše otázky přesně:
    1. Nevím, teď. Potřebují vidět html výstup pro rady. Také - jaké změny jste provedli v šablonách? A jste si jisti, že příznaky místo je nastaven jako vlastní?
    2. Pravděpodobně chybí stylů. Vezměte prosím na vědomí, že vBET používá nyní 1 obrázek pro všechny vlajky a zobrazí ty pomocí CSS přes. Bylo by dobré, pokud budu mít možnost vidět to, co píšete o tom, mohlo by to pomoci najít zdroj problému. Teď musím hádat.
    3. Ano. Viz zde: http://www.vbenterprisetranslator.co...-2.html#post54 pouze stanoví pravidla pro nginx

Nováček
    Datum registrace
    Září 2010

Quote Původně odeslal vBET View Post
    Je těžké si představit, co popisujete. Můžete vytvořit testovací účet pro nás, pomocí které budeme moci vidět, že jsi popsal? Prosím podrobnosti hodin přístupu.
    Já jsem všechno s duplicitní příznaky problémů. Hloupá chyba na mé straně.

Integrovat překladu obsah mimo fóra adresáře, musíte ležet ladem tento návod: http://www.vbenterprisetranslator.co...-2.html#post54
    Jsem si vědom, že místo, ale já používám Nginx který nepoužívá. Htaccess. I součástí mé přepsat část pro mod v mém původním příspěvku. Co potřebuji přidat nebo změnit?

Ty byly obecné informace. Nyní odpovědi na vaše otázky přesně:
    1. Nevím, teď. Potřebují vidět html výstup pro rady. Také - jaké změny jste provedli v šablonách? A jste si jisti, že příznaky místo je nastaven jako vlastní?
    Je to bez problému dnes.

2. Pravděpodobně chybí stylů. Vezměte prosím na vědomí, že vBET používá nyní 1 obrázek pro všechny vlajky a zobrazí ty pomocí CSS přes. Bylo by dobré, pokud budu mít možnost vidět to, co píšete o tom, mohlo by to pomoci najít zdroj problému. Teď musím hádat.
    Podívám se na stylů v flags dir
    3. Ano. Viz zde: http://www.vbenterprisetranslator.co...-2.html#post54 pouze stanoví pravidla pro nginx
    Řekl jsi mi, v pre-sales, které již máte.

Děkujeme vám za váš čas

Datum registrace
    10. 2009

do-no-upload/tools/redirecting-rules/nginx.txt. Stále pravidla pro jednotlivé integraci, jsou připraveny. Podobě htaccess. Je snadné přijmout ty.

Takže tato pravidla htaccess.:
    Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
    Přijme na ty:
    Code:
    rewrite ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true last;
    rewrite ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true last;
    Takto:
    Code:
    RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbet_outside=true
    RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [L,QSA]
    k tomuto:
    Code:
    if (!($query_string ~* 'vbet_outside=true')){
        rewrite ^(.*)$ $1?vbet_outside=true last;
    }
    Upozorňujeme, že nebyly testovány. Je doporučeno zálohovat vaše pravidla před změnami, takže v případě problémů, které se budou moci vrátit zpět změny.

Nováček
    Datum registrace
    Září 2010

Děkuji vám, budu to zkusit.

Datum registrace
    10. 2009

Uveďte, prosím, svůj názor. Budeme na tom pracovat až do provedeno http://www.vbenterprisetranslator.co...-2.html#post54

Nováček
    Datum registrace
    Září 2010

Uveďte, prosím, svůj názor. Budeme na tom pracovat až do provedeno http://www.vbenterprisetranslator.co...-2.html#post54
    Musím se přidat pravidla špatný nginx a vbacmps. Snažil jsem se sledovat své pokyny pro pravidla, jste mi poslal, ale já jen aby zabil místě.

Můj jediný problém je url příznaky ukazují na domovské stránce CMPS.

"Http://www .***********. com / forum /? Language = fr"

Na fóru odkaz vypadá takto:

"Http://www .***********. com / forum / index.php? Language = fr"

Jak jsem řekl, že oba pracují, ale cmps vlajku odkazy přesměrovat uživatele na fórech, rád bych, aby zůstali na stránku, kterou kliknete na vlajku.

Děkujeme vám za vaši pomoc

Upravit

To je chyba mi při pokusu o použití výše uvedených pravidel:

[Root @ Šmak ~] # / etc / init.d / nginx Obnovit
    [Emerg]: "($ QUERY_STRING" Neplatný stav v / usr / local / nginx / conf / nginx.conf: 103
    konfigurační soubor / usr / local / nginx / conf / nginx.conf test selhal
    Naposledy upravil Smaug; 25-09-10 na 19:16.

Nováček
    Datum registrace
    Září 2010

25 hodin rána

Datum registrace
    10. 2009

Nastavili jste v vBET možnost sledovat překlad mimo forum složky?

I když je nastaven a stále se vrací na fórum, pak je něco špatně s dalšími pravidly (vbet_outside = true není přidán). Vezměte prosím na vědomí, že jsme odborníky v. Konfiguraci htaccess, ale najde i řešení zde. Potřebuji další informace - prosím, sdělte to používáte pouze jeden přepisovat konfiguraci, nebo je rozdělen, jako by měla být v případě htaccess.? Pokud tomu tak není rozdělena, pak další pravidla budou muset být upraveny tak, Nginx bude vědět, který adresář tato pravidla jsou asi (htaccess funguje kontextově. - U adresáře, ve kterém existuje).

Nováček
    Datum registrace
    Září 2010

Nastavili jste v vBET možnost sledovat překlad mimo forum složky?

I když je nastaven a stále se vrací na fórum, pak je něco špatně s dalšími pravidly (vbet_outside = true není přidán). Vezměte prosím na vědomí, že jsme odborníky v. Konfiguraci htaccess, ale najde i řešení zde. Potřebuji další informace - prosím, sdělte to používáte pouze jeden přepisovat konfiguraci, nebo je rozdělen, jako by měla být v případě htaccess.? Pokud tomu tak není rozdělena, pak další pravidla budou muset být upraveny tak, Nginx bude vědět, který adresář tato pravidla jsou asi (htaccess funguje kontextově. - U adresáře, ve kterém existuje).
    Ano, je to v možnostech nastavení a rozdělené zde je třeba. Zde je kód bloku změnit QUERY_STRING, která umožňuje nginx, ale mám vnitřní chybě serveru, pokud je zadán to.

Code:
    		location / {
    			root   /var/www/htdocs/wizard;
    			index  index.php index.html index.htm;

# Translate for root
    #			rewrite ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true last;
    #			rewrite ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true last;
    #
    #			if ($query_string !~* 'vbet_outside=true') {
    #				rewrite ^(.*)$ $1?vbet_outside=true last;
    #			}
    # Translate for root
    	}

Stránka 1 z 2 12 PosledníLast

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat