Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Výsledky 1 na 9 z 9

Závit: vbet není dobré? má pravdu ...

Zakázán
    Datum registrace
    05. 2010

Unhappy vbet není dobré? má pravdu ...

Ahoj každý ...

první mi opravdu líto, pro vytvoření tohoto vlákna.

Já používám vbet jako free verzi z posledních 6 měsíců.
    Když jsem update na phpBB od vb3.x vb4.0.6 s vbseo 3.5.2 po tomto vbet 2.4.3 nepracuje správně.
    za podporu jsem udělal závit na vbet stránky jako název "" slovo " af " v polovině adres Url,"", která URL je : http://www.vbenterprisetranslator.co...-mid-urls.html
    výše vlákno jsem na 26-08-2010 řešení a dnes je 15-09-2010 ale můj problém stále není vyřešen, a také vbet tým podporuje zastavil se pro mě za malou pomoc.

a také jsem pomocí nové pravidlo, nebo sedí na vbseo v níže tématu:
    vBSEO 3.5 Release Candidate 1 je tady! - VBulletin SEO fórum

V tomto vlákně jsem použil / fóra (nebo jiný název složky) VB4 nainstalovat pravidla a sedí tak po tomto zasedání vbet nefunguje správně vbseo 3.5.2 s novými pravidly a posezením.

i dvojnásobek času odstraněny vbet z mého fóra, a pak jsem znovu nainstalovat s čerstvým posezením, ale nefunguje.
    Sledoval jsem celý návod, který je poskytuje prostřednictvím vbet, ale stále nefunguje a já jsem po celý návod, který jsem sledoval, jak se níže tématu:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post4774

ale stále nefunguje, a stále není odpověď z týmu vbet.
    Já jsem ztratil hodně členů a vyhledávače provoz.

My forum odkaz:
    http://www.newsoftworld.com/forum/
    překládal odkaz:
    http://www.newsoftworld.com/forum/af/

tak, že důvod, proč jsem vytvořil toto vlákno pro všechny, kteří se s využitím nových vbseo pravidel a sedí jako na řešení.

Jsem opravdu líto mé slabé angličtině.

díky
    Naposledy upravil newsoftw; 15-09-10 na 19:18.

Člen
    Datum registrace
    05. 2010

Věřím, že toto fórum je pouze pro placené verze, mám jen pomocí vbet (komerční verze samozřejmě), protože pár dní jít a dost dobrý výsledek, není pochyb o produktu koncepce a podpora, vše je skvělé

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Dobrý den. Použijte prosím správné fórum pro práva zpráv - nit se přestěhoval do části o free verzi.

Vezměte prosím na vědomí, že jsme se zastavili podporovat vás. Chci se omluvit vás - nevím, jak si ujít poslední 2 zprávy. Bojoval jsem, že problém byl vyřešen, a vBulletin neukázal mi novou zprávu (bez žluté pozadí), takže jsem si to náhodou. Dvakrát ... A Kamil je nyní na dovolené. Udělejte si proto prosím moji omluvu. Budu si celý příběh znovu a dát odpověď ještě dnes.

Staráme se o všech našich uživatelů - pro placené i bezplatné verzi. Samozřejmě, placené verze má přednost, ale bez nich je podporována i
    Naposledy upravil vBET; 16-09-10 na 14:30.

Zakázán
    Datum registrace
    05. 2010

Díky za odpověď pane.

Ano, a pravou jsem po tomto tématu v nesprávné sekci kvůli když po tomto tématu ve volné verzi části tak, aby vbet tým stále se nezdá, že coz free verze není prioritou pro kontrolu podle podporu, a tak díky i tento post nit zvýrazněné oblasti kontroly podle podporu coz tým vbet nepodporuje mě minulý týden a více než.

tak mi opravdu líto, pokud vaše mysl, a omlouvám se za to.

opět jsem velmi poděkovat za pana vbet na pomoc.

Díky

Datum registrace
    10. 2009

Chápu. Ne appologise - byl jsem ten, kdo si ujít předchozí zprávu, tak jsem si appologise. Problém je v akci právě teď, takže doufám, že to vyřeší brzo

Zakázán
    Datum registrace
    05. 2010

Díky za velkou pomoc.

Našel jsem lepší řešení je, že jsem odstranil vbet z mého fóra a teď zatížení serveru a databáze chyb jak jsou řešeny coz kdy každý subjekt, otevřená, si odkaz na můj blog, takže se hodně času není otevřená a když odkaz je takže nevykazují žádné styly přeložených stran.

Takže teď jen do mě, jak zastavit Google přesměrování překládal odkazy znamená, když jsem odstranil vbet Google i nadále hledat si odkaz na můj blog.

No já jsem velmi vděčný, kdo mi pomohl v této problematice.

díky

Datum registrace
    10. 2009

Stačí použít v reditect. Htaccess ze všech stránek s jazykem kód stránky bez něj.

Jak tomu rozumím nemáme na práci už na druhý problém se styly.

Zakázán
    Datum registrace
    05. 2010

Díky za odpověď pane.

Nemyslím understtand "Stačí použít v reditect. htaccess ze všech stránek s jazykem kód stránky, aniž by ji"

a také styly problém kvůli jsem odstranil vbet a po odstranění vbet vbseo Sitemap pracovní start.

díky

Datum registrace
    10. 2009

Nerozumím vaší větě o mapa stránek.

Pravidlo, které přesměruje všech stran překladu, které nejsou přeloženy jedna:
    Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2 [L,QSA]
    Prosím přijmout jej do zvláštní případ a vyzkoušet.

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •