Com una línia nova hola a tots.
He rebut la informació que pugui descriure el problema en Jez. Polonès.
VBET2.4.3 instal lliure de vbulletin.org / fòrum / showthread.php? T = 232.456 & page = 25
en v 4.1.0 PL2.
Per desgràcia, quan es selecciona qualsevol altre idioma (icona de la bandera) mostra una pàgina en blanc.
mandrivalinux.eu
Vaig portar a terme una prova i va apagar tots els mods instal.lats i la situació no ha canviat. No obstant això, quan es selecciona un idioma mostra una pàgina en blanc.
Per a una prova que he instal lat una còpia de vB4.1.0 PL2 fòrum en un altre servidor i tot funciona bé.
mageiaforum.eu
Htaccess en ambdós servidors són idèntics.
No sé on buscar l'error.
Com ho arranjament que la traducció de l'obra VBET?
Jako nowy na forum witam wszystkich. Otrzymałem informację, że mogę opisać problem w jęz. polskim. Zainstalowałem vBET2.4.3 free ze strony vbulletin.org/forum/showthread.php?t=232456&page=25 na vB 4.1.0 PL2. Niestety po wybraniu któregokolwiek języka (ikona flag) wyświetla się pusta strona. mandrivalinux.eu Przeprowadziłem sprawdzian i wyłączyłem wszystkie zainstalowane mods i sytuacja nie zmieniła się. Nadal przy wybraniu jakiegokolwiek języka wyświetla się pusta strona. Dla testu zainstalowałem kopię forum z vB4.1.0 PL2 na innym serwerze i tu wszystko działa poprawnie. mageiaforum.eu Na obu serwerach htaccess są identyczne. Nie wiem gdzie szukać błędu. Jak to poprawić, aby tłumaczenia z vBET działały?