Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 6 на 6

Тема: Mobile Device Style за присвояване, и различен стил, използван от друг потребител

Член
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Default Mobile Device Style за присвояване, и различен стил, използван от друг потребител

Това е действително различен стил, който се използва от друг потребител, така че, ако един стил, съхранявани в vbet Full кеш файл за гостите (например зелен стил), и друг потребител отвори форум с различен стил като по подразбиране (например синьо стил), вторият потребител ще получи първата стил лице, съхранявани в стила (зелен стил, а не, синият стил)

Там е един от най-популярните mod в vb.org Възлагане на Mobile Device Style

си автоматично да открие, ако потребителят използва мобилен телефон (не PC) за използване на Mobile супер светла кожа / стил, Не се използва по подразбиране

му не работи, тъй като използването на vbet Full кеш файл за гости, защото се стил, който се съхранява в досиетата се използва по подразбиране стил, така че потребител, използващ мобилен телефон отваряне на стил, съхранявани в досиетата, тя е обикновено по подразбиране стил (за PC стил)

че Министерството на отбраната работи отново, когато и забраните vbet Пълен кеш файл за гости, изтрийте Chace и CHMOD 755 отново vbet_guestcache папка

Аз съм все още се опитва, че Министерството на отбраната (или различен стил, използван от друг потребител), които работят, но пълното Chace може да работи, така че може би съхранени файлове Chace по стил, се използват само от потребител с един и същ стил

ако все още не е трудно да се разбере, моля ви кажете ми, аз ще се опитам да го направи по-ясно

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Моля, имайте предвид, че в последната версия vBET appropriatelly работи с diffetenr стилове aind Гост Cache. Гост Cache стил добавя номер към името на файла мравка, че е как ние, позволяват на гостите да промените стилове, дори когато гости Cache е включен.

Така че, първо, моля проверете правя имате инсталирана последно vBET освобождаване.

Ако отговорът е да тогава моля уверете се, че вашата плъгин ще работят преди vBET определя кои гости кеш файл трябва да се използва. Това е всичко, което е необходимо - моден промени стил id и thich промяна трябва да бъде направено преди vBET го проверява. vBET е използване styleid да се определи гости кеш файл в кука global_start

Член
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Hi Michał

-Проверих в admincp продукт -> -> това е vbet 3.3.6, така че е късно

- Тук е някакъв пример в vbetchace, е това, вече се съдържат стил ID?
    _showthread_php_t_8458210.html
    _showthread_php_t_8808510.html
    _showthread_php_t_8811110.zip
    _showthread_php_t_1989110.zip

- Michał може ли да ми кажете, които плъгин точно, които създават и прочетете пълното досие Chace, аз ще напиша условно код за този мод в плъгин, за да се изключат някои стил от използването на пълен Chace файл. Така например, ако потребител, използващ стил ID no.1 той / тя, използвайки пълната Chace, но ако с помощта на стил ID No.2 той / тя не използва пълния Chace

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Гост кеш код е включен във файла / Включва / vbenterprisetranslator_finctions_guestcache.php и функция vbet_getGuestCacheFile определя името на кеш файл. Както можете да видите - стил номер се използва в края на името на файла и се чете от
    Code:
    $vbulletin->userinfo['styleid']
    Пълен файл кеш се чете от vBET в кука global_start и писмено в кука global_complete или global_shutdown.

Член
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Ок, вече са направили този мод или за други стилове, които искате да изключи vbet, не знам дали други хора получават този проблем, но ако да можете да използвате това решение твърде

Отиди на admincp -> Plugins и продукти -> Plugin Manager

търсене на този 3 плъгини
    Автоматични Enterprise Преводач
    Напишете кеш гост
    Автоматични Enterprise Преводач - Знамена

те се отварят и заключителни съдържание код с това, ако условно

ако (STYLEID! = 10)
    {
    / / Код съдържание
    }

промяна 10 с вашия собствен стил идентификационен номер, който искате да изключите от използване на vbet и не използва пълен chace, например този стил: Mobile супер светла кожа / стил , че използването на Възлагане на Mobile Device Style както аз използвам сега

Nb. За да знам какво е ID номер стил, отидете на PhpMyAdmin -> таблица: Стил -> можете да видите броя в styleid колона
    Последната промяна е направена от basketmen; 14-09-10 В 13:51.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Току-що unistalled мобилния стил устройство, аз загубих около ** на ден приходи, но аз нямам време да си поиграем и аз няма да плащат на човек, 10 **** на час в това.

Затова си купя "завършени" продукти, аз не искам да бъда бета тестер за никого.

Вашият върши добра работа при споделянето и аз високо оценявам.

Наздраве другар ...

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •