Това е действително различен стил, който се използва от друг потребител, така че, ако един стил, съхранявани в vbet Full кеш файл за гостите (например зелен стил), и друг потребител отвори форум с различен стил като по подразбиране (например синьо стил), вторият потребител ще получи първата стил лице, съхранявани в стила (зелен стил, а не, синият стил)
Там е един от най-популярните mod в vb.org Възлагане на Mobile Device Style
си автоматично да открие, ако потребителят използва мобилен телефон (не PC) за използване на Mobile супер светла кожа / стил, Не се използва по подразбиране
му не работи, тъй като използването на vbet Full кеш файл за гости, защото се стил, който се съхранява в досиетата се използва по подразбиране стил, така че потребител, използващ мобилен телефон отваряне на стил, съхранявани в досиетата, тя е обикновено по подразбиране стил (за PC стил)
че Министерството на отбраната работи отново, когато и забраните vbet Пълен кеш файл за гости, изтрийте Chace и CHMOD 755 отново vbet_guestcache папка
Аз съм все още се опитва, че Министерството на отбраната (или различен стил, използван от друг потребител), които работят, но пълното Chace може да работи, така че може би съхранени файлове Chace по стил, се използват само от потребител с един и същ стил
ако все още не е трудно да се разбере, моля ви кажете ми, аз ще се опитам да го направи по-ясно