Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Страницата 3 на 5 FirstПърви 12345 ПоследенLast
Резултати 21 за 30 на 46

Тема: Карта на сайта Generator интеграция

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от CThiessen View Post
    Text automatically translated from: German to: Bulgarian
    Translated text
    Здравейте,
    Не използвайте Sidemap генератор за преведените страници.
    Бих искал да трябва да се концентрира върху собствения си език.
    Но в един от информационните канали RSS от няколко други езици в Инструменти за уеб администратори.
    Има, връзките вече са съставени.

Google е както винаги най-новите връзки и да продължат да работят и самостоятелно.

Поздрав
    Християнски
    Original text
    Благодаря за вашата информация. Както разбирам, просто споделени с вашия опит, или имате нужда от подкрепа тук?

Член
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Quote Първоначално публикувано от basketmen View Post
    Мисля, че се нуждаете само от втори код, защото всички форум са повече от 1 страници конец, и вярвам, че 99% от хората искат колкото е възможно повече връзки в Sitemap за да получите повече трафик

така че ние само трябва да направите това, за връзки на SEO?

Вижте:
    PHP Code:
    $vbseo_stat[$archived?'at':'t'] += vbseo_add_2urls
    И място, преди да го...

За SEO връзки
    PHP Code:
    //additional code
    $alanguages = array ('af','sq','ar','be','bg','ca','zh-CN','hr','cs','da','nl','en','pl','et','tl','fi','fr','gl','de','el','iw','hi','hu','is','id','ga','it','ja','ko','lv','lt','mk','ms','mt','no','fa','pt','ro','ru','sr','sk','sl','es','sw','sv','zh-TW','th','tr','uk','vi','cy','yi');
    if(!
    $archived) {
    -     
    $strlenhost strlen($vbseo_vars['bburl']."/");
    $currentthreadurl vbseo_url_thread($threadrow$p$archived);
    $currentthreadurl_before substr($currentthreadurl,0,$strlenhost);
    $currentthreadurl_after "/".substr($currentthreadurl,$strlenhost);
    $lastpost =& $threadrow['lastpost'];
    $vbseo_stat['t'] += sizeof($alanguages);
    foreach(
    $alanguages as $language) {
    vbseo_add_url($currentthreadurl_before.$language.$currentthreadurl_after$prior$lastpost$freq);
    }
    }
    //end additional code 
    ЗАБЕЛЕЖКА: Премахнем Вашата кода на езика по подразбиране от $ Alanguages
    Също така, ако сте изключили някои езици във вариант панел можете да изтривате собствените си кодове.
    Michał Аз съжалявам, аз осъзнавам, този код само добавяне на други езици за showthread страници в карта на сайта, знаеш ли къде (място след или преди това, което), за да добавите други страници като forumdisplay, архиви и други?

защото тези 2 страници са най-важните, за да направи Google по-лесно за индексиране на конец списъци, най-малко му трябва да бъде, включително интеграция forumdisplay и архив страници в карта на сайта
    Последната промяна е направена от basketmen; 02-10-10 В 22:46.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от basketmen View Post
    Michał Аз съжалявам, аз осъзнавам, този код само добавяне на други езици за showthread страници в карта на сайта, знаеш ли къде (място след или преди това, което), за да добавите други страници като forumdisplay, архиви и други?

защото тези 2 страници са най-важните, за да направи Google по-лесно за индексиране на конец списъци, най-малко му трябва да бъде, включително интеграция forumdisplay и архив страници в карта на сайта
    В този момент сме тествали код само да се интегрират конец страници, които се считат за най-важните. Моля, обърнете внимание, че Google ще индексира всички страници така или иначе (дори ако не прави карта на сайта интеграция на всички), защото роботи пълзи от всички връзки на страниците си и имате включени знамена с връзки към преведените страници. Разбира се, включително връзки в карта на сайта може да направи индексиране по-бързо. Ето защо ние публикувахме теми връзки интеграция - теми промени бързо, толкова по-бързо пълзене може да бъде полезна.

Член
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Quote Първоначално публикувано от vBET View Post
    В този момент сме тествали код само да се интегрират конец страници, които се считат за най-важните. Моля, обърнете внимание, че Google ще индексира всички страници така или иначе (дори ако не прави карта на сайта интеграция на всички), защото роботи пълзи от всички връзки на страниците си и имате включени знамена с връзки към преведените страници. Разбира се, включително връзки в карта на сайта може да направи индексиране по-бързо. Ето защо ние публикувахме теми връзки интеграция - теми промени бързо, толкова по-бързо пълзене може да бъде полезна.
    ОК, нека ни уведомите, ако знаете къде да добавите допълнителен код за forumdisplay и архиви страници

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

Когато добавите кода от първия пост във файла карта на сайта, получавам следната грешка по време на поколение карта на сайта

Фатална грешка: Призив за недефинирана функция vbet_vbseo_filter_replace_text () в / Начало / thespain / public_html vbseo / / включва / functions_vbseo_createurl.php он-лайн, 47
    Стартиране на Vbet 3.3.6 и vbseo 3.5.2 на форум 3.8.1

Дата на присъединяване
    Окт 2009

VBET включва изисква файл init_startup кука:
    Code:
    if ('VBSEO_URI' == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_linkstype']) {
    require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');
    }
    Изглежда, че тя не е включена във вашия случай по някаква причина. В такъв случай, моля, поставен само в съответствие с reqiure_once В променени файлове на карта на сайта генератор. Поставете го преди допълнителен код на vBET. Моля, имайте предвид, че тя не е била тествана - така, че да е разумно да направят копие на файла, преди промени.

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

Наздраве за шапка на Майкъл, той е по-човешка грешка от моя страна
    Гугъл грешка и е установено, че беше малко над погледна от настройките

Аз никога не промени типа на връзката, за да VBSEO_URI

Ако сте направили, че падащото опции, както и на идиоти като мен, няма да го пренебрегват

Чрез минал опит знам, за да настроите времето поколение карта на сайта, за да имат хубава закъснение между карта на сайта страници. Мини определен за нещо 15 секундно закъснение.

Но съм щастлив с общите страници на десет езика

Форум на дисплея: 2904
    Показване на тема: 1817821

Общо Индексирани URL адреси: 1823149
    Общо време за обработка: 1,682.58 секунди

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Фев 2010

Дали този код работи с карта на сайта 2.6? Благодаря.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

Snake, където можете да намерите карта на сайта генератор 2.6?, Аз имам 2.5 и работи с това.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Фев 2010

Тъй като сте променили кода, че не работи правилно.

Цифрите съм.

Форум на дисплея: 327
    Показване на тема: 886054
    Покажи публикация:
    Държавите-Профили:
    Резултати от анкетата:
    Блог Вътрешности:
    Блог Тагове:
    Album URL адреси:
    Социални групи URL адреси:
    Tag URL адреси:
    Архив: 169