Michał Аз съжалявам, аз осъзнавам, този код само добавяне на други езици за showthread страници в карта на сайта, знаеш ли къде (място след или преди това, което), за да добавите други страници като forumdisplay, архиви и други?
защото тези 2 страници са най-важните, за да направи Google по-лесно за индексиране на конец списъци, най-малко му трябва да бъде, включително интеграция forumdisplay и архив страници в карта на сайта
Последната промяна е направена от basketmen; 02-10-10 В 22:46.
В този момент сме тествали код само да се интегрират конец страници, които се считат за най-важните. Моля, обърнете внимание, че Google ще индексира всички страници така или иначе (дори ако не прави карта на сайта интеграция на всички), защото роботи пълзи от всички връзки на страниците си и имате включени знамена с връзки към преведените страници. Разбира се, включително връзки в карта на сайта може да направи индексиране по-бързо. Ето защо ние публикувахме теми връзки интеграция - теми промени бързо, толкова по-бързо пълзене може да бъде полезна.
Когато добавите кода от първия пост във файла карта на сайта, получавам следната грешка по време на поколение карта на сайта
Стартиране на Vbet 3.3.6 и vbseo 3.5.2 на форум 3.8.1Фатална грешка: Призив за недефинирана функция vbet_vbseo_filter_replace_text () в / Начало / thespain / public_html vbseo / / включва / functions_vbseo_createurl.php он-лайн, 47
VBET включва изисква файл init_startup кука:
Изглежда, че тя не е включена във вашия случай по някаква причина. В такъв случай, моля, поставен само в съответствие с reqiure_once В променени файлове на карта на сайта генератор. Поставете го преди допълнителен код на vBET. Моля, имайте предвид, че тя не е била тествана - така, че да е разумно да направят копие на файла, преди промени.Code:if ('VBSEO_URI' == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_linkstype']) { require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php'); }
Наздраве за шапка на Майкъл, той е по-човешка грешка от моя страна
Гугъл грешка и е установено, че беше малко над погледна от настройките
Аз никога не промени типа на връзката, за да VBSEO_URI
Ако сте направили, че падащото опции, както и на идиоти като мен, няма да го пренебрегват![]()
Чрез минал опит знам, за да настроите времето поколение карта на сайта, за да имат хубава закъснение между карта на сайта страници. Мини определен за нещо 15 секундно закъснение.
Но съм щастлив с общите страници на десет езика
Форум на дисплея: 2904
Показване на тема: 1817821
Общо Индексирани URL адреси: 1823149
Общо време за обработка: 1,682.58 секунди
Дали този код работи с карта на сайта 2.6? Благодаря.
Snake, където можете да намерите карта на сайта генератор 2.6?, Аз имам 2.5 и работи с това.
Тъй като сте променили кода, че не работи правилно.
Цифрите съм.
Форум на дисплея: 327
Показване на тема: 886054
Покажи публикация:
Държавите-Профили:
Резултати от анкетата:
Блог Вътрешности:
Блог Тагове:
Album URL адреси:
Социални групи URL адреси:
Tag URL адреси:
Архив: 169