Ами това е просто чудесно. Защото vBSEO не поддържа VBET те няма да се откажат да ме подкрепят. Сега седя с въпроса за permalinks, които само се показват в първите 2 мнения. Аз наистина се надявам, вие може да ми помогне с това.
Ами това е просто чудесно. Защото vBSEO не поддържа VBET те няма да се откажат да ме подкрепят. Сега седя с въпроса за permalinks, които само се показват в първите 2 мнения. Аз наистина се надявам, вие може да ми помогне с това.
ОК, Телец, ще се опитам да ви помогне с този проблем.
мога да използвам едни и същи данни за вход и парола, за да admincp си като преди?
Здравейте,
може да ви обясни по-добре този въпрос? защото, ако отида в този сайт:
[Новини] Mozilla, за да започне автоматично актуализации за Firefox 4 - CreativX
и се опитайте да кликнете тук: #9 го направи връзка с Permalink:
[Новини] Mozilla, за да започне автоматично актуализации за Firefox 4 - CreativX
Аз превеждам страница, за да PL:
[Новини] Mozilla, rozpocząć Аби automatyczne aktualizacje DLA programu Firefox 4 - CreativX
и да Permalink например: #4 - Тя все още се правят връзка с Permalink:
[Новини] Mozilla, Аби rozpoczÄ ... Â ‡ automatyczne aktualizacje DLA programu Firefox 4 - CreativX
vBET и vBSEO са активирани
Последната промяна е направена от kamilkurczak; 30-08-10 В 09:00.
Единственият начин да я накара да работи за мен да променя действителният брой мнения на Permalinks. Така че това е основно работи в момента.
ОК, така аз марка тази тема, като е решен