Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 4 на 4

Тема: Поискайте помощ за език по подразбиране

Член
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Question Поискайте помощ за език по подразбиране

Наистина хубаво продукт. Благодаря отново за този хак.

Бих нужда от помощ или има искане да се направи. За нови потребители на форума, това е ОК, тъй като те имат поле, за да изберете език по подразбиране, но и за всички съществуващи потребители, не е зададена стойност, тя просто слага "Не". Може ли да ми дадете заявка да изпълни, за да се автоматично по подразбиране език, вместо на "Не" (в моя случай това е френски за стойността по подразбиране)? Това е, защото дори ако сложите нишка в този форум казвам на потребителите да се променя тяхната информация, много от тях не ще прочетете, че конеца.

Би било хубаво, ако мога да променя това автоматично за моите съществуващи потребители.

Благодаря.

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Не е нужно да задавате език по подразбиране за потребителите си. Ако не е зададен език по подразбиране, тогава vBET приема, че е същото като език на форума и не предприема действия, когато идват нови съобщения (причина тези са на форум език)

Член
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

О, не знаех за това, съжалявам. Благодаря за вашия отговор.

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Няма проблем - аз съм тук, за да ви помогне Попитайте когато имате нужда. Също така за нови функции или интеграции
    Благодаря.
    Последната промяна е направена от vBET; 16-11-09 В 21:50.

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •