Моля, обърнете внимание, че ти не се интегрират vBET с vBSEO, то ще работи, но връзките няма да бъде преведена. II е по-добре за вашето SEO да се интегрират и да имат връзки преведени, така че ние съвети. Ако имате проблеми с интеграцията - първо се уверете, че сте направили всичко, както тя се показва. След това отворете нова тема с доклад за грешка за това. Също така моля пишете, който vBSEO версия използвате.
За по подразбиране стилове за форумите. Първо - моля уведомете също така не се работи, когато гост кеш е забранено. 2-ри - моля да опишете как сте свързали по подразбиране стил с форум? Дали някои конфигурация vBuletn (къде), или това се прави от някои мода. Ние нужда от подробности, за да може да възпроизведете проблема и да го решим. И ние трябва да знаем, че е наистина е бъг или някакъв проблем с интеграцията.
Последната промяна е направена от vBET; 16-08-10 В 22:43.
Здравейте:
Промените опцията: Използвайте Пълен кеш файл за гости (BETA!) №
Аз по подразбиране стилове от Еврофутбол нормалните функции. не модове.
Можете да тествате: Отиди на Форум admincp и модераторите.
Вземете всеки форум и персонализирана стил за всеки форум.
Задайте избори Rewrite от потребителя: да
Ако въведете този форум стил промени. Няма значение какъв стил да използвате в момента.
Сега няма, не работи.
Благодаря много
искаш да кажеш. форум стил chosing от потребителя? Аз трябва да се вписва или не?
Не, не е необходимо.
Можете да видите това в моята страница:
aquaterraria.com - Inicio
Тази страница има три основни стила, потребителите могат да изберат:
бял
Зелен
Кафяв
Ако отидете във форума:
Dendrobates
Стилът промени (цвят, горен ...). Този стил е само за този форум и потребителят не може да го изберете.
Когато съм активен Vber не работи.
Имате ли сега vBET actived? или не? , защото бях на вашия сайт и този стил е workng само на основната площадка.