Току-що се актуализират и всички ми флагове са сноповия заедно, как да ги пространство, като тук, в vbet?
Пътните Фенове - Погледни в долния колонтитул на форум.
Благодаря.
Току-що се актуализират и всички ми флагове са сноповия заедно, как да ги пространство, като тук, в vbet?
Пътните Фенове - Погледни в долния колонтитул на форум.
Благодаря.
Последната промяна е направена от Snake; 24-10-12 В 20:34.
Fixed сам.
Добавен Hspace = "2", за да vbenterprisetranslator_flag шаблон
< rel = "novbseo" href = "$url" < ако състояние = "$flagCode == $vbulletin -> Опции ['vbenterprisetranslator_forumlanguage']" > onclick="document.cookie = ' vbet_language =; изтича = Thu, 01-януари-1970 00:00:01 GMT; пътека = /'; върнете истина;" </ако >>< img клас = "vbet-флаг vbet-$flagCode" широчина = "16" височина = "11" Hspace = "2" SRC = "{$ flagspath} clear.gif" ALT = "$ flagName" <if condition="$vbulletin-> опции ['vbenterprisetranslator_flags_noborder "] & &! $ подчертае"> граница = "0" </ ако> <ако състояние = "$ подчертае"> граница = "1" стил = "граничен цвят: жълто" </ ако >/></>
ГолямМоля, обърнете внимание, че това са разликите, които идват от различни оформления. В по подразбиране оформление знамена ще бъдат разположени във всяка друга форма зависи как е обесен стилове
![]()