Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Страницата 2 на 2 FirstПърви 12
Резултати 11 за 14 на 14

Тема: Публикувате нова тема или отговаряте на конец или изтрия мнение, ме пренасочва към празна страница ...

Еврофутбол Enterprise Преводач (vBET) Персонал
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

моля, просто прочетете предишния пост и отговор тук. Това е необходимо.

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от Taurus View Post
    Тъй като обновяването до 3.3.6 държат на получаване на същите тези бели страници. Това се случва на случаен принцип. Въпреки това, когато аз забраните VBET това не се случи на всички. Моля, посъветва!
    Аз съм на вашия форум и аз не съм в състояние да възпроизведете проблема. Моля, кажете, прави все пак се случи. Също така - в съответствие с дървата, които ми PM изглеждаше, че се обновява на файла на продукта, но беше стар Еврофутбол PHP файлове (съществуващата функция не е била видима). Тя може да бъде въпрос на сървъра кеш (не vBET кеш), където новите файлове не е била видима и сървър е все още със стари файлове. Така че би могла да е причината.

Малко: Аз не може да го възпроизвеждат на вашия форум - можете ли? Има ли все още да се случи или не? Ако отговорът е да - моля, опишете точно как мога да го възпроизвеждат на вашия форум.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Това е сложен. Това се случва на случаен принцип. Така че аз също не знам кога ще се случи или не. Въпреки това в VBET време беше изключен, за това не се случи на всички. Аз ще се върна за вас, ако мога да получа малко повече информация.

Еврофутбол Enterprise Преводач (vBET) Персонал
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Здравейте,

Забелязахте ли отново този въпрос или не? Бях на вашия форум и аз направих много мнения и не съм намерил този въпрос. Можеш ли да го потвърдите?

Страницата 2 на 2 FirstПърви 12

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •