моля, просто прочетете предишния пост и отговор тук. Това е необходимо.
моля, просто прочетете предишния пост и отговор тук. Това е необходимо.
Аз съм на вашия форум и аз не съм в състояние да възпроизведете проблема. Моля, кажете, прави все пак се случи. Също така - в съответствие с дървата, които ми PM изглеждаше, че се обновява на файла на продукта, но беше стар Еврофутбол PHP файлове (съществуващата функция не е била видима). Тя може да бъде въпрос на сървъра кеш (не vBET кеш), където новите файлове не е била видима и сървър е все още със стари файлове. Така че би могла да е причината.
Малко: Аз не може да го възпроизвеждат на вашия форум - можете ли? Има ли все още да се случи или не? Ако отговорът е да - моля, опишете точно как мога да го възпроизвеждат на вашия форум.
Това е сложен. Това се случва на случаен принцип. Така че аз също не знам кога ще се случи или не. Въпреки това в VBET време беше изключен, за това не се случи на всички. Аз ще се върна за вас, ако мога да получа малко повече информация.
Здравейте,
Забелязахте ли отново този въпрос или не? Бях на вашия форум и аз направих много мнения и не съм намерил този въпрос. Можеш ли да го потвърдите?