Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 9 на 9

Тема: Кои модове трябва да бъдат подкрепени от vBET?

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Default Кои модове трябва да бъдат подкрепени от vBET?

Най-добрият отговор е - всички възможни

Разбира се много модове не се нуждае от интеграция. Но всеки Министерството на отбраната, което ще позволи да напише някои видове съобщения, или ще използват след заглавия, ще се нуждаят от интеграция.

Кои модове мисля, че ние първо трябва да интегрират?

Дайте ни намек и вашият форум ще бъде напълно интегриран с vBET много по-бързо!
    Последната промяна е направена от vBET; 16-11-09 В 22:42.

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Благодаря ви много, че сте го интегрира с vBADynamics. Да го използвам на моя форум, който най-вероятно видях вече. Опитвам се да става в този раздел с превод на, но това ме връща обратно към началната страница. Аз ще ви помоля за това, но е твърде мързелив и забравил. Имам около 250K + мнение в тази мода, така че би било чудесно, ако това може да се интегрира с vBET.

Бих искал също така да се предположи, PhotoPost PHP за споделяне на снимки Галерия с интеграция на Еврофутбол Форум. Е, има много снимки там, но искам членове, най-малко да могат да прочетат коментарите на собствения си език. Момента, го пренасочва обратно към началната страница, ако се опитам да видите преводи на него.

Благодаря!

Член
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Бих искал да има този хак да бъдат подкрепени: Cyb - чат

Това би било хубаво, ако ще бъдат преведени, както и съдържанието на всички съобщения. Аз не знам дали това е възможно, но аз искам.

Член
    Дата на присъединяване
    Ное 2009

Cyb - Разширено Статистики

Junior Member m_k's Avatar
    Дата на присъединяване
    Dec 2009

е завършил мода инсталирани и работят, но не е ясно, ако има някакъв начин да работи с моите две основни плъгини, PhotoPost vBGallery v2.5 и vBadvanced Връзки Directory v3.2.0

някой друг с някоя от тези все още имат малко късмет?

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

vbadvertise, както и всички продукти, направени от vbcredits. Мисля, че като бизнес, ще имате полза от намирането на стабилни партньори в Еврофутбол на екосистемата, които да работят с. Мисля vbcredits могат да се поберат на законопроекта, които са били наоколо за известно време сега и да правят страхотни продукти. реклама модул по-специално ще бъде в търсенето, да бъдат преведени.

Член
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

vbolg версия 2.0.2 и по-горе
    също
    тази велика Адон:
    Мениджър Връзки и Downloads
    Връзки и Downloads Manager - vBulletin.org форум

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

Здравей, основните модове, които използваме, са;
    Vb кредити лукс
    Vb букмейкър
    photopost про-Виждам, че работи! Голям
    Турнири и стълби
    микро бюлетин

Имах линкове към тях, но не може да използва връзки тук. Дали тези всички свърши отлична работа с VB Enterprise? Ако е така, ще си купя VB Enterprise днес!

Опа, съжалявам, аз използвам Еврофутбол 4.0.5
    Последната промяна е направена от El Caballo; 18-09-10 В 14:45. Причина: Аз използвам Еврофутбол 4 съжалявам

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от El Caballo View Post
    Здравей, основните модове, които използваме, са;
    Vb кредити лукс
    Vb букмейкър
    photopost про-Виждам, че работи! Голям
    Турнири и стълби
    микро бюлетин

Имах линкове към тях, но не може да използва връзки тук. Дали тези всички свърши отлична работа с VB Enterprise? Ако е така, ще си купя VB Enterprise днес!

Опа, съжалявам, аз използвам Еврофутбол 4.0.5
    Здравейте. Моля, имайте предвид, че ние подкрепяме vB4 Дори и с издателство Suite (така блогове и CMS прекалено!)

За вашите плъгини. Не може да се каже окончателно в този момент прави всичко ще работи без допълнителни интеграция, но моля, имайте предвид, че повечето плъгини работи без никакви допълнителни стъпки за интеграция. Допълнителна интеграция е необходима само в специални случаи, като страници, които напълно са генерирани от Министерството на отбраната, който не поддържа global_complete кука, или Министерството на отбраната, което създава страници извън директорията на форума в URL.

Също така можете просто да проверите дали всички проблеми ще се появят с помощта на vBET безплатна версия. Тя е много по-бавно, но ще ви покаже прави въпроси съществува. И след това можете да си купите по-бързо платена версия с много допълнителни функции

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •