Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 7 на 7

Тема: Каква версия на vBET за Автоматични 3.6.8 и vBSEO 3.3?

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Юли 2010

Question Каква версия на vBET за Автоматични 3.6.8 и vBSEO 3.3?

Здравейте, аз съм нов в тази общност и много се интересуват от този продукт.

Може ли някой моля да ми кажете следното:

1. Какво vBET версия поддържа Еврофутбол 3.6.8 и vBSEO 3.3?
    2. Каква е разликата между безплатната версия vBET и безплатна версия?

Благодаря!

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Здравейте. Официално vBET поддържа vB3.8 или 4.0 и последната версия на vBSEO.

Все още имаме клиент, използващ vBET на Еврофутбол 3.6.x - работи добре. Има само един въпрос, свързан Еврофутбол бъг и че това е защо ние не сме в състояние да го оправи (Еврофутбол екип трябва да определят своите бъг). Този въпрос е с превод на архивни страници и само за форуми (архив страница и нишки, архива страници превежда добре).

Клиентът, за който пиша, не използва vBSEO. Така че съжалявам, но не мога да ви кажа как vBET точно ще работи с тези стари версии. Както и да е - можете да започнете с тестване на нашата безплатна версия на вашия форум. И ако това ще бъде ОК след това можете да останете с безплатно един, или купуват платени един, ако искате имат много по-бързи преводи и подкрепа многоезична общност

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Юли 2010

Exclamation

Имах по моя план на тестване vBET като vBSEO се твърди, че няма да го подкрепят и тя може да бъде (или ще бъде) проблематично използването vBET с vBSEO.

Както и днес реших да тествате какво сте казали (можете заяви, че ще работи с vBSEO), така че инсталирането на безплатната версия за тест и аз не съм намерил превод работи чудесно!

Въпреки това, има един основен въпрос на URL адреси:

Моят сайт е сайт за социални контакти (URL xxx.com), интегрирана с Еврофутбол v3.6.8 форум (URL xxx.com / форуми).

След като инсталирате vBET и направени промени в корена на форум Htaccess, се сблъска с проблем - веднъж Избрах превод, не може да се върнете xxx.com като всички URL адреси xxx.com сега става xxx.com / форуми.

Например URL xxx.com / index.php? Страница = музика сега става xxx.com /форуми /index.php? страница = музика, и следователно социалните мрежи на сайта е напълно разбити, тъй като всички URL адреси са пренасочени към Еврофутбол форуми.

Някаква идея как да разрешите този?

Аз със сигурност ще да закупите този продукт, ако това може да бъде решен.

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Юли 2010

Angry

Тя изглежда като изключите URL проследяване в vBET конфигурация аз може да реши проблема URL. Но превод ще спрат да работят в начина, по който го е направил. Сега независимо от кликна конец, тя се показва като по подразбиране английски, вместо на предварително избрания език, и за всяка страница, аз ще трябва да щракнете върху флага на език, който да го преведе. Това не е желателно.

Бих искал URL за проследяване да се работи без завинтване ми URL.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Здравейте.

Това не е раздел за въпроси. Ако имате проблем с безплатната версия, моля пишете тук: Безплатната версия vBET2.3.x - Еврофутбол Enterprise Преводач (vBET)

Най-вероятно имате грешната конфигурация или Htaccess правила (проверете Смятате ли, заек подходяща стойност за Форум директория параметър).
    Последната промяна е направена от vBET; 20-07-11 В 16:28.

Член
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Hi myandy99, аз съм с Vb 3.6.x и 3.5 vbseo, vbet платената версия работи добре почти една година, инсталиран, проверете моите мнения преди

от вашето описание трябва да бъде Htaccess проблем, аз също преди и просто плащат Michał, интеграция / инсталационна такса $ 30, за да направи vbet работи добре и интегрирани с други скрипт / МО

просто нека про го инсталирате за вас

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Неговият проблем е, защото безплатната версия не поддържат превод извън форум. Пълната версия ще превежда страници извън форума, които са генерирани с двигател на Еврофутбол.

Това е конци за издаване: http://www.vbenterprisetranslator.co...ross-site.html

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •