Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 7 на 7

Тема: Проблем интеграция reviewpost / photopost

Член
    Дата на присъединяване
    Apr 2010

Default Проблем интеграция reviewpost / photopost

Здравейте,
    Аз просто си купих Министерството на отбраната и работи добре във форуми, но и следват вашите указания, за да се даде възможност на преводи в други модове, но аз трябва да се прави someting погрешно.
    форум папка:
    : / / Моя домейн / форуми

Mod папки (тук е проблема):
    : / / Моя домейн / opiniones
    , Се нарича като photopost reviewpost.

Направих това:
    # В vBET пакет / do-not-upload/tools/vbenterprisetranslator_front_controller.php промяна "SET_HERE_FULL_FORUM_DIRECTORY_PATH до пълния си път форум директория.
    Да не се използва '/' в края. Ако не знаете какъв е вашият път, моля, вижте по-долу за инструкции.
    # Копирайте vbenterprisetranslator_front_controller.php файла в директорията, използвани от Министерството на отбраната в URL

Тогава аз се губят. Това е Htaccess ми в / opiniones:
    RewriteCond% {QUERY_STRING}! Пренасочени =
    Език RewriteCond% {QUERY_STRING} =
    RewriteRule ^(.*)$ vbenterprisetranslator_front_controller.php? Пренасочени = $ 1 & vbet_outside = вярно [L, QSA]

RewriteCond% {QUERY_STRING}! Vbet_outside = вярно
    RewriteRule ^(.*)$ $ 1? Vbet_outside = вярно [L, QSA]

Какво съм аз греша?
    Благодаря
    Ах, аз също имам определени в admincp папките / opiniones / и / Fotos /, в директории, и проследяване на URL и проследяване на URL адрес извън форума директория
    Последната промяна е направена от pepito69; 04-07-10 В 13:24.

Еврофутбол Enterprise Преводач (vBET) Персонал
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Тук ще имаме решение.
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1790

Моля, намерете тази част на този пост:
    Code:
    How to integrate vBET exactly with this mod:

* PhotoPost - see instructions for case 4 and 5

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Точно така - phopopost не поддържа global_complete кука Моля, лопатар намек на Камил - там ще намерите всички необходими стъпки как да се интегрират. Изпробван и работни

Член
    Дата на присъединяване
    Apr 2010

Аз ще го пробвам утре и ще ви кажа, и благодарение.

Член
    Дата на присъединяване
    Jan 2010

Quote Първоначално публикувано от vBET View Post
    Точно така - phopopost не поддържа global_complete кука Моля, лопатар намек на Камил - там ще намерите всички необходими стъпки как да се интегрират. Изпробван и работни
    U може да ми каже точно какво да правят, за да intergrate с photopost професионалист, си в папка / снимки / какво да се постави в Htaccess / снимки? между другото аз използвам photopost про
    Последната промяна е направена от tsak76; 06-07-10 В 23:34.

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Инструкциите са ppropriate за photopost Pro версия.

За точното съдържание - всичко е описано в дадените инструкции. Моля, уведомете точно коя стъпка на interation ви не разбират и ние ще го опиша по-добре за вас.

Също така, моля, имайте предвид, че ако искаш да го направя за вас на вашия сървър, тогава ще могат да използват услугата intgration за $ 30 (). Все още ви насърчава да лопатар инструкции и да спаси парите си - ние ще ви дадем нашата безплатна онлайн поддръжка, описващи всяка стъпка, която вие не разбирате. В такъв случай просто моля уведомете стъпка изисква по-добро описание? Ако вече го е направил и че не работят - моля да ни даде youe Htaccess съдържание след интеграцията и ние ще проверим дали го прави, всичко е наред..

Член
    Дата на присъединяване
    Jan 2010

Просто ми кажете какво трябва да сложите в папката photopost Htaccess

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •