Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Страницата 2 на 3 FirstПърви 123 ПоследенLast
Резултати 11 за 20 на 28

Тема: vBET и Еврофутбол 3.6

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Безплатна помощ? Когато плати $ 30, никога не каза нищо за един момент сделката, напротив тук е копие на вашата PM отговор (цензурирано разбира се), който ясно посочва, че вие ще ми даде поправката на всяка актуализация:

Това са ваши думи:
    Аз ще ви подготви специален документ с необходимите стъпки след всяка актуализация (ясно означава бъдещи vBET версии) да се интегрират с vbulletin 3.6 -> в обикновен английски език, това означава, че на всеки vBET актуализация трябваше да следват вашия специален документ за интеграция с vBulletin 3.6.

Чакам стъпка 2 определя, като плаща за.
    Последната промяна е направена от mario06; 19-08-10 В 08:43.

Еврофутбол Enterprise Преводач (vBET) Персонал
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Както Michał пише - не мога да го възпроизвежда и все още се нуждаят от достъп до admincp и FTP, така че моля, ако можете - PM на мен или vBET

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Аз последвах по-горе ръководство за писмото, знамена се там, но invisibile но когато преминете с мишката върху него себе EN PL ECC ... както казах знамена не се показват.

Това е единствената разлика, че съм забелязал между 3.3.4 АНО 3.3.6

3.3.4:
    Code:
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/images/vbet/flags/vbet.css"/>';
    3.3.6:
    Code:
    $style['css'] .= '<link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/images/vbet/flags/vbet.css"/>';
    Както можете да видите нещо в тази област очевидно се промени, причинявайки ми проблемите

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от mario06 View Post
    Безплатна помощ? Когато плати $ 30, никога не каза нищо за един момент сделката, напротив тук е копие на вашата PM отговор (цензурирано разбира се), който ясно посочва, че вие ще ми даде поправката на всяка актуализация:

Това са ваши думи:
    Аз ще ви подготви специален документ с необходимите стъпки след всяка актуализация (ясно означава бъдещи vBET версии) да се интегрират с vbulletin 3.6 -> в обикновен английски език, това означава, че на всеки vBET актуализация трябваше да следват вашия специален документ за интеграция с vBulletin 3.6.

Чакам стъпка 2 определя, като плаща за.
    Това не е вярно. Вие сте платили за интеграция на услугите и тази услуга е доставена. Също така - моля да спрете да се опитва да манипулира нашите служители. Този текст, който ти се показват, това означава, че след актуализация, която ще премахне нашата промени и трябва да го направя отново, в противен случай просто се върнете по подразбиране код. Това не означава, че ние гарантираме, че той ще работи по други версии. Не можем да гарантираме това, защото ние не поддържат Автоматични 3.6.

Ако искате да цитирам публично нашата лична дискусия, това е това, което сте написали, преди да сте платили:
    Току-що влезли и първото нещо, което видях е, че имате неподдържан Еврофутбол версия - vBET3.x официално се поддържа на Еврофутбол 3.8 версия. Ти трябва 3.6 ... Така че няма никакви vBET бъг.
    Както и да е - дори, че ние не трябва да прекарат дори минута за този въпрос, ние болен го проверите. Ако ще съм в състояние намерите бързо след това въпросът не е проблем. Ако не, тогава ние съветваме да:
    - Актуализация Еврофутбол (най-добро)
    - Или просто да изключите всички vBET hoks за архив и ще остане без превод на архивни страници
    - Или купи интеграция на услугите за $ 30, но тъй като тя е на не поддържа версия на Еврофутбол не можем да ви уверя, че ние дори ще бъде в състояние да я накара да работи (Ние просто не знаят, че версия и това, което се поддържа).

Също така моля, дайте ни FTP достъп в момента. Трябва да проверя, вашата версия дори поддържа всички куки.
    Сложих някакъв текст в червено - точно както го правиш, за да плати вниманието си върху него. Текст в получер е смел и в моя PM.

Ти никога не са плащали за инструкции - Написах го и го публикува, защото исках да направя това и аз написах текста, които са насочени, след като сте платили за интеграция на услугите -, така че моля не се манипулират нашите служители, като се опитва да убеди, че това е част на споразумение. Цели споразумение е в текста, което е над. Можете дори помоли да напиша благодарности за вас в тази тема, защото не харесва идеята, че съм написал тези инструкции.

Моля, обърнете внимание: вече имам това, за което сте платили. Трябва интеграция и вашия архив страници се работи толкова, колкото е възможно за Автоматични 3.6

Сега ние ви предлагаме безплатна поддръжка дори, че ние не трябва да се направи това - Автоматични 3.6 не се и нови, ще бъде официално подкрепена. Ако искате от нас да реши проблема ви - моля подробности за достъп PM точно както сте го направили преди.

Ние Ви предлагаме безплатна поддръжка за този въпрос, въпреки че ние не трябва да се направи това. Направихме го, за самото начало на този въпрос. Ние не знаем какво се опитваме да постигнем тук, отказва да приеме нашата подкрепа и в същото време иска отново за него, крещейки сочи в червено някакъв текст в много манипулативен начин, но моля, имайте предвид, че от изявление в този брой е официален и окончателен: vBET 3.x официално подкрепя vBulletin 3.8. По-старите версии на Еврофутбол не са официално поддържани. Ние Ви предлагаме подкрепа и воля за решаване на този въпрос за безплатно. Ние не намирам радост в странна игра, която играете тук. Вие вече ни изпратите достъп веднъж и ние реши проблема ви към интеграция на услугите, които сте платили за - просто го направи отново и ние ще го направим за свободен този път, въпреки, че използвате Еврофутбол версия, която не е официално подкрепен. Тази оферта е валидна до 25-то число на този месец. След този ден ние вече няма да ви предложи безплатна услуга, в този случай. Можете да го отнеме или да го откаже - това е вашият собствен избор. И само вие сте отговорни за собствените си избори. Ние наистина искаме да ви помогне да много силни, но ние не сме в състояние да направи това срещу собствената си воля,.
    Последната промяна е направена от vBET; 21-08-10 В 16:21.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Аз последвах по-горе ръководство за писмото, знамена се там, но invisibile но когато преминете с мишката върху него себе EN PL ECC ... както казах знамена не се показват.

Това е единствената разлика, че съм забелязал между 3.3.4 АНО 3.3.6

3.3.4:
    Code:
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/images/vbet/flags/vbet.css"/>';
    3.3.6:
    Code:
    $style['css'] .= '<link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/images/vbet/flags/vbet.css"/>';
    Както можете да видите нещо в тази област очевидно се промени, причинявайки ми проблемите
    Не не можем без да жив vB 3.6 екземпляр с vBET инсталирана там. Ние не може да предполагам как изглежда vB 3.6 код и как тя ще се държи след някои промени. Ние трябва да го проверите и го видите на живо, и не може да го правим на нашите форуми, защото ние не разполагат с такива старата версия и не официално го подкрепят. Също така обърнете внимание, че описваш е направена заради бъг - преди това връзка към CSS е в грешен раздел на HTML. Ако искате просто да я работи - моля просто да отмените тази промяна, които сте забелязали. Ако искате да работите с подходящи HTML структура - ние трябва достъп до вашия форум и провери възможността да постави нашите връзка в HTML глава раздел.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Това е, което сте написали преди добавяне на поправката:

Току-що влезли и първото нещо, което видях е, че имате неподдържан Еврофутбол версия - vBET3.x официално се поддържа на Еврофутбол 3.8 версия. Ти трябва 3.6 ... Така че няма никакви vBET бъг.
    Както и да е - дори, че ние не трябва да прекарат дори минута за този въпрос, ние болен го проверите. Ако ще съм в състояние намерите бързо след това въпросът не е проблем. Ако не, тогава ние съветваме да:
    - Актуализация Еврофутбол (най-добро)
    - Или просто да изключите всички vBET hoks за архив и ще остане без превод на архивни страници
    - Или купи интеграция на услугите за $ 30, но тъй като тя е на не поддържа Еврофутбол версия не можем да ви уверя, че ние дори ще бъде в състояние да я накара да работи (ние просто не знаят, че версия и това, което се поддържа там).

Също така моля, дайте ни FTP достъп в момента. Трябва да проверя, вашата версия дори поддържа всички куки.

Това е, което сте написали след прилагането на корекция, което означава, след по-горе PM и да се определи ясно -> Аз ще ви подготви специален документ с необходими стъпки след всяка актуализация, за да се интегрират с vbulletin 3.6 -> в обикновен английски език, това означава, че на всеки vBET актуализация трябваше да следват вашия специален документ за интеграция с vBulletin 3.6. Така че не се изразявам с други думи, така че всичко изглежда направо за вас, защото на английски език не е теория.

Не мога да дам моя сървър за вход от съображения за сигурност и отново аз не знам защо не можете да ми изпратите hook.php файла, за да се качите на себе си сървър.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Трябва само да повторим това, което както ми и вече писа. Това вече беше обсъден и тя вече беше обяснено - моля, имайте предвид, че писането и същи съобщения се счита за спам. Ако просто искате да пиша отново същото нещо, ние ще трябва да започне да се отстранят тези забележки, защото тези, направени само за боклук за бъдещите потребители. Това е обществено място и спам не се допуска. Моля, прочетете отново вашето съобщение тук:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post4533
    и моят отговор тук:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post4578

Можете също така вече е отговорил на въпрос, защо не можем току-що направи промяна и да го изпратите - виж тук:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post4579

Също така, моля, имайте предвид, че вече веднъж ни изпратите данни за достъп до вашия форум, така че аргументът за сигурност причина е трудно да се повярва. И тъй като в началото на използването vBET знаете, че сте го използвате не се поддържа версия Еврофутбол - всеки брой на вашия форум ще изискваме от нашите достъп (ако ще да го подкрепят, защото ние не трябва да се).

Както написах - не се разбере какъв вид игра са далечно, като отказва нашата безплатна помощ и в същото време го изискват, но ние сме опитали от това. Вие имате решение - да ни даде данни за достъп, точно както го направи преди. Ако не искате нашата помощ - това е вашият избор. Поради странно отношението си към хората и кръста от време чрез повтаряне на едно и също нещо в кръг, ние направихме това предложение ограничени - виж предишния саксии. Ние сме много щастливи да ви помогнем, но не може да го направи против собствената си воля.

Моля, имайте предвид, че тази дискусия се смята за завършено. Освен ако не сте нещо ново, за да пиша, моля не спам. Ние ви даде решение - безплатна поддръжка на вашия форум и решаване на проблема. Вземете го или не - ваш избор. Моля, обърнете внимание, че ние ще бъдем наистина щастливи да ви помогне

Член
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Аз съм с Vb 3.6, тук е това, което правя така че Vb архив работи, просто искам да го споделите, ако някой може да направи по-съвършен, моля да го споделите твърде

1. Определяне на знамена в архива
    , Ако флаговете не се показва в страниците си архив, използвайте тази стъпка

Админ панел -> Plugins Продукти -> Plugin Manager -> търсене за приставката "Handle знамена в архива" без кавичките

намерите

Code:
    $metatags .= '

замени Еврофутбол Enterprise Преводач (vBET) - Осъществено от Еврофутбол с пътя си форум, флагове не се показва защото нередно изображения pathor, защото папката за архиви, rewrited също и в обяви, така че ние го фиксирате тук

Code:
    $metatags .= '
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.yourdomain.com/forumfolderifany/images/vbet/flags/vbet.css"/>';

сега се презареди и да проверите отново ви архив, знамена трябва да се показа и във вашите архиви страници

2. Ако използвате rewrited архив страница използват vbseo, и в превод архив страница на връзката не е наред връзка, вие може да го оправи твърде

например погрешно връзка като тази, то ще получите страница не намери грешка

Code:
    http://www.domain.com/forum/es/f-2.html
    трябва да бъде по този начин, над URL липсва името на папката в удебелен шрифт по-долу, някои хора, използвайки / Архив / , Или / Карта на сайта / папка или друго наименование, папка

Code:
    http://www.domain.com/forum/es/archive/f-2.html

За да се определи това, ние можем да използваме vbseo CRR

отидете да ви vbseocp.php -> Потребителски Правила Rewrite -> добавете тази линия (в долната част на колона CRR), ако си архив името на папката / архива / като този http://www.domain.com/forum/archive/

Code:
    'f-(\d+).html' => 'f/archive/f-$1.html'

ако си архив папка / Карта на сайта / име на папка като този http://www.domain.com/forum/sitemap/ просто смяна на името на папката

Code:
    'f-(\d+).html' => 'f/sitemap/f-$1.html'

това ще свърши работа, можете да използвате vbet, за Vb 3.6 страници архив

3. Ако получите съобщение за грешка като тази в началото на архива страница по някое време (това не е свързано, или защото по стъпка 2 по-горе)

Внимание: filemtime () [function.filemtime]: Stat не успя за [път] / vbet_guestcache/pl/_showthread_php_t_295527.html в [пътека] / включва / vbenterprisetranslator_functions_guestcache.php по линия 53

използвате този Мето инструкцияАз използвам него и неговите творби
    Последната промяна е направена от basketmen; 09-09-10 В 00:19.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

@ Майкъл
    Той не е завършен, защото сте го решили, това е завършен, когато реши проблема.
    Поздрави

@ Basketman
    направих всичко от себе си? Това е страхотно, аз ще го пробвам в следващите няколко дни и ще Ви уведомим.
    Поздрави другар

PS. Смятате ли да игнорира всичко в първия пост и просто да ви модифициране?
    Да Правех го само за първите 2 стъпки, тъй като аз не vBSEO?
    Последната промяна е направена от mario06; 10-09-10 В 16:06.

Член
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

@ Майкъл
    Той не е завършен, защото сте го решили, това е завършен, когато реши проблема.
    Поздрави

@ Basketman
    направих всичко от себе си? Това е страхотно, аз ще го пробвам в следващите няколко дни и ще Ви уведомим.
    Поздрави другар
    аз просто да използвате този вече фиксиране код в тази тема и друг форум и има много тестове

аз вече го използвате за няколко дни и все още работи, ми часа, ако имате нужда от моя URL

PS. Смятате ли да игнорира всичко в първия пост и просто да ви модифициране?
    Да Правех го само за първите 2 стъпки, тъй като аз не vBSEO?
    ах това може да бъде различен случай, проблем № 1 и 2 получавам аз мисля, причинени от vbseo, защото vbseo rewrited ми архив страници

можете да опитате Michał код първа, ако не си на работа, опитайте се да мина, опитайте с вашия експеримент, и се уверете, че имате резервно копие на файла да възстановите, ако не редактирания файл
    Последната промяна е направена от basketmen; 10-09-10 В 16:12.

Страницата 2 на 3 FirstПърви 123 ПоследенLast

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •