Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 6 на 6

Тема: Преди да купите

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Jun 2010

Default Преди да купите

Hi там,
    , След като са се опитали Версия: 2.3.1 на моя тест форум и аз имам increadable резултати, все по-голям трафик от
    От 1000 до около 10 000 в по-малко от 20 dayes и реших да си купите пълната версия с инсталация.
    PHP Code:
    forum.krwetatnt.net 
    Allthough тест форум е abot 250 MB, но го направи много probloplems, за да моя сървър, какво ще кажете за моя форум, който е повече от 4 GB.

PHP Code:
    krwetatnt.net/vb 
    така че, аз съм за това да се премине от този сървър
    2x Xeon 5335 8x2.00GHz *** RAM

За тази една

Intel Dual Quad Core E5620
    24GB DDR3 RAM (Triple канал на паметта)
    300 GB X 2 SAS 15000 RPM

И първият ми въпрос е достатъчно или не?

Гледам този форум
    PHP Code:
    freshwap.net/forums 
    и аз намирам, между 40 000 - 90 000 индексирани URL за всеки език е така, как
    голям моята база данни ще бъде?

Има ли превежда блог?

Имам лицензирани vBSEO но все още не uppgrade V 3.5, какво е вашето recomindation?

Има ли някакви специални настройки за да служи за да поиска от центровете за данни по-рано?

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Здравейте. Моля, обърнете внимание, че търговските версия на vBET е по-бързо, отколкото безплатна (оптимизирани алгоритми, кеш, изображения ...). Така че, ако сте вече използват безплатна, значи, че вашият ресурсите на сървъра ще бъде със сигурност достатъчно, за платени милион.

vBET поддържа блогове на vB4. В случай на vB3.8, ние не може да поддържа напълно многоезични Общността, защото vBulletin не поддържа блог там вече)виж тук за подробности) - Така пише на различни езици със сигурност не се поддържа от vB3.8 блог. Аз не съм сигурен, пък преводът е там, но предполагам, че трябва да можете да изискват от потребителите (виж линка).

Аз препоръчвам да се актуализира vBSEO до 3,5. Ние имаме потвърди, че има проблем пренасочване контур по vBET 3.3.4 и vBSEO 3.3.2 - това се решава след vBSEO обновяване до 3.5

Съжалявам, но аз не разбирам последния въпрос. Тя се пита за кеширани преводи след това моля, имайте предвид, че е необходимо да се премахне безплатна vBET версия, преди да инсталирате платени един. Така че старият кеш ще бъде напълно премахнат по време на деинсталиране и оптимизиран един ще бъде автоматично създаден по време на инсталиране платена версия. Кеш ще трябва да запълни отново, но тя се изчиства така или иначе всеки ден от стари преводи, така че е ОК

Ако имате някакви други въпроси - моля, просто попитайте. Ние с удоволствие ще ви помогне

Забранен
    Дата на присъединяване
    Apr 2011

хай Vbet AdSense бъде изключен и да използват собствените си textads в търговската версия, болни закупуване на следващите няколко седмици.
    благодаря

Забранен
    Дата на присъединяване
    Apr 2011

Hi Vbet знамената да бъдат поставени в заглавната част, като в демото, плюс падащото меню

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от nic333 View Post
    хай Vbet AdSense бъде изключен и да използват собствените си textads в търговската версия, болни закупуване на следващите няколко седмици.
    благодаря
    AdSense е на vBET характер - тя е до вас, имате ли, се оказа, или не. Също така можете да го включен за нормално страници, и нещо друго за преведените страници - това ще изисква проста модификация на шаблон, който включва вашата обява.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от nic333 View Post
    Hi Vbet знамената да бъдат поставени в заглавната част, като в демото, плюс падащото меню
    Да. Имате отделни варианти къде да поставите падащото меню и знамена в ред. Така че това, което виждате на нашия форум е от конфигурация - няма нужда да се правят всякакви промени (за стандартен шаблон и шаблони, които са стандартни куки шаблон - така че в подходящ да Еврофутбол).

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •