Здравейте,
Имам нужда от достъп до вашият admincp и FTP .. Моля, изпратете ч. до мен с тези данни.
Аз ще се опитам да намерите проблема.
Здравейте,
Имам нужда от достъп до вашият admincp и FTP .. Моля, изпратете ч. до мен с тези данни.
Аз ще се опитам да намерите проблема.
Имате PM.
Поздрави
Намерих плъгина с бъг .. сега ще се опитам да се намери решение.
моля, просто погледнете към вашата PM
, спря да работи заради multipe IP откриване, сега работи за вход в профила отново .. ви почти там
Поздрави
OK така - след работа по този въпрос, ние открихме, че там не е бъг в vBET тук. Това е, защото вашият форум използва Еврофутбол 3.6 и vBET официално поддържа vB3.8
Така или иначе ние намерихме начин да се направи, тя дори не е официално подкрепен Еврофутбол 3,6: http://www.vbenterprisetranslator.co...tin-3-6-a.html
Тези промени вече са направили на вашия форум.
Моля, обърнете внимание, че все още преведените страници архив за форуми не работят. Това е, защото на Еврофутбол грешка, така че питайте Еврофутбол екип, за да го реши. Ако добавите всеки параметър на форум страница архив (този с F-), Тогава се появява празна страница. Искам да кажа, всеки параметър - дори само ? X = Y и забие дори с vBET забранено. Така че с този случай трябва да зададете vB отбор да коригират своите грешки и най-вероятно преводи ще започне работа (всичко е глоба за Архив на основни и нишка страници).
Защото там е имало vBET бъг тук, аз се движат конеца отстраняване раздел.
Те ще ми каза да я деинсталирате, защото всичко работи преди vBET мод.Моля, обърнете внимание, че все още преведените страници архив за форуми не работят. Това е, защото на Еврофутбол грешка така че питайте Еврофутбол екип, за да го решим
Не го поправим?Моля, обърнете внимание, че все още преведените страници архив за форуми не работят?
Какво толкова различни 3.6.12 и 3.85? Основните промени са свързани към социалните мрежи, Струва ми се, че за сравняване на Vb 3 VB 4, малко повече усилия от ваша страна няма да боли не?
Точно както ви описах грешката е в Еврофутбол. Те просто ви грипа далеч. Може би защото на грешен въпрос е описан начинът. То не е vBET вина - оригиналния архив се работи добре. Превод на страниците на форума архив не е работа и тя няма да работи, защото Еврофутбол crasches страница, ако в URL addes всеки параметър. И това не е vBET - можете да dissable vBET добавите към URL X = Y и вие все още ще имат crasched achrive форум страница.
Вече го описах преди. И ви даде начин да проверите себе си, че това е vBulletin бъг. Моля, напишете ги, че не е нужно да имате vBulletin, за да разбиете тези страници - достатъчно е да добавите всеки параметър към URL адреса. И това crasches с vBET деактивирани. Така че, за да не им позволите да ви отмият отново![]()