Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Страницата 1 на 2 12 ПоследенLast
Резултати 1 за 10 на 18

Тема: vBET сериозен бъг!

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Exclamation vBET сериозен бъг!

Сега разбирам, защо сайта ми не се индексират правилно, 52x.

С vBet инсталиран дава Не е намерен на всичките си файлове от Архив след 6 часа на escluding всичко сингъл мод 1 от 1 излезе на това, аз съм опитал 3.33 и 3,34 и без vBet ми Архив работи добре...

Моля, дайте ми решение за този проблем!

С най-добри пожелания

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Никой от персонала vbet е тук? Имам нужда от корекция!

PS. Аз не са имали този проблем с безплатната версия

Поздрави
    Последната промяна е направена от mario06; 29-06-10 В 22:38.

Еврофутбол Enterprise Преводач (vBET) Персонал
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Хм, аз не могат да се възпроизвеждат този въпрос. Можете ли да ми покаже как мога да направя това?

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Аз съм качването на сайта ми изчакайте 5 минути и аз ще ви връзка в часа

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Pm'ed ви чака отговор, vbet е включен и ми архив теми Не давайте (404), веднага след като се потвърждават това аз ще го изключите, така че можете да разглеждате архива отново, така че можете да видите за себе си, че той работи без vbet.

отношение на
    Последната промяна е направена от mario06; 29-06-10 В 22:39.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

kamilkurczak, Аз съм бил чакат тук, за вас също потвърди бъг и да отидете офлайн, след 20 минути, без да ми отговорите?

Това не е правилният начин за лечение на плащащи потребители!

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Имам нужда от помощ Къде са всички?

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Колко дълго трябва да чакам?

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

За съжаление трябваше да чакам. Аз вече изпрати Камил напомняне за вашия проблем. Също така моля имайте предвид че не е нужно да забраните целия vBET - тя трябва да бъде достатъчно, за да забраните само vBET плъгини за Архив (всички с "архив' в името на куката). Това ще ви позволи да използвате vBET и да работите с архива си (но не и да превеждате архив), докато не решим проблема

Като видях, Камил не е в състояние да го възпроизвеждат на нашия сървър и ви попита за подробни инструкции за това (ние трябва да направим нещо специално, за да го видят или просто целият архив). Ако ние няма да го възпроизвеждат на нашия сървър, ние ще трябва детайли за достъп до вашата Admin CP и FTP, за да може да се провери защо това се случва и да я поправят.

Също така, ако имате други плъгини (не включително vBSEO), които се използват някои архив куки, моля опитайте временно забраняване тези плъгини и проверка се vBET да работят правилно, за архивите, тогава. Това е да се провери имаме някакъв конфликт въпроси тук.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Аз вече се опитах забраните vBET плъгин вчера архив но архива е все още разбити, когато vBET е активирана, така че аз трябва да деактивирате vBET, за да получите архив работи.

Проблемът е прост.

1. vBET На
    = Архив разбити

2. vBET Off
    = Архив работа

Както казах по-горе Деинсталирах всеки един плъгин (1by1) вчера и установих, vBET да се виновника, след тестване възстанови резервно копие.

Наистина няма нищо специално, за да се направи, за да да не е намерена (404) грешка, всичко, което трябва да е да отидете на долния десен ъгъл на страницата и кликнете върху Архив и следвайте чрез теми | мнения (дори и като гост).

За достъп Аз нямам проблем, нека да се установи време да го направя.

Поздрави

PS. Аз трябваше да добавите архиви | карта на сайта в моя robots.txt, тъй като Google започна да ми дава грешки в архива, удари 17k (404).

PS2. Аз нямам vBSEO инсталиран maybee vBET кука | търсите за него.

Поздрави
    Последната промяна е направена от mario06; 30-06-10 В 10:26.

Страницата 1 на 2 12 ПоследенLast

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •