Прав си. Това трябва да бъде обратнопропорционална. Съжалявам за погрешка![]()
Прав си. Това трябва да бъде обратнопропорционална. Съжалявам за погрешка![]()
с обратна на код от vbet все още не работи за мен .... всеки може да се потвърди, ако правя нещо нередно?
може да бъде на правилния код е
ако (isset ($ _GET ['T']) & & isset ($ _GET ["отидете на"]) & & фалшиви! == strpos ($ _SERVER ['REQUEST_URI'], "showthread.php")) {
Нашият код е, работи перфектно на нашия тест форум. Моля, изпратете на Михала PM с достъп до вашият FTP.
Той ще се опитам да го оправя.
Камил,
това е работил за мен
ако (isset ($ _GET ['T']) & & isset ($ _GET ["отидете на"]) & & фалшиви! == strpos ($ _SERVER ['REQUEST_URI'], "showthread.php")) {
но с $ _GET ['п'], както е предложено нищо не се променя **********
, тъй като проблемът е с променлива отидете, защо вие трябва да проверите дали променлива р е настроен?
Можете ли да потвърдите това?
И двете предложения са добри. Кодове правилно работят върху тест форум .. Аз ще пиша за него, за да Михал.
да се върнеш, да се върне,
Опитайте се да направите това с вашия код:
1. превод на страница (без значение на какъв език)
2. употреба отидете на първата нова публикация
Можете ли да видите? Страницата не е преведена.
Аз съм го проверява в момента.
Направих много тестове и работи на наша страна, в дадения код. Моля, опитайте това:
1. Задайте промени, както го описва ("отидете на" не съществува, преди изпълнението trought vBSEO, че това, което нашите регистрационни файлове ни казва)
2. Създаване на нова публикация тест
3. Проверката се прави за това newone, че работи.
Ако това е така - тогава просто промиване кеш. Вероятно трябва да работят flusching в Admin CP -> Поддръжка -> Update Броячи. Опитвам Възстановяване Информация форум може би и някои други. Ако той ще работи за нови десет itmeans, че работи и просто са кеширани стари (погрешно) пренасочване.
Моля, опитайте това и да ни даде обратна връзка - ако все още не работи, тогава трябва да отидете и проверете дали на вашия сървър.
vbet моите тестове, са под Еврофутбол 4.0.4pl1
и кода си
не работи за мен, но ...Code:if (isset($_GET['t']) && !isset($_GET['p']) && false !== strpos($_SERVER['REQUEST_URI'], 'showthread.php')) {
работи добре ... Имате ли представа дали този код може да направи нещо кода си?Code:if (isset($_GET['t']) && !isset($_GET['goto']) && false !== strpos($_SERVER['REQUEST_URI'], 'showthread.php')) {