Има много места, където са показани потребителските имена. Ако сте намерили едно от местата, където все още са преведени потребителски имена - моля да го докладва тук
Има много места, където са показани потребителските имена. Ако сте намерили едно от местата, където все още са преведени потребителски имена - моля да го докладва тук
Точно сега е трудно да се забележи странен потребителски имена няма да бъде преведена. Но има някои области, където е възможно, че потребителски имена ще бъдат преведени все още. Ако намеря такова място, че ще работи върху нея
Последната промяна е направена от vBET; 13-10-09 В 15:59.
Моите потребителски имена са преведени навсякъде, кой е онлайн, мнения и др.
Последната промяна е направена от vBET; 08-11-09 В 01:46. Причина: Грешен BBCodes
Използвате ли всеки мод, който премахва коментари? ...
Виж това:
http://www.vbenterprisetranslator.co...t.html # post213
Ако имате преведени навсякъде след това предполагам, че използвате такива мод.
Хм Съжалявам, че не знаят какво е "отстраняване на коментари" означава. Можете ли да обясните или да даде пример за такъв мод? Ние можем да се състави списък твърде на модове, които "премахване на коментари".
vBET използва HTML коментари да се определи кои части на вашия резултат страница не трябва да бъдат преведени. То просто поставя такъв текст между:
<!--START vBET NOT TRANSLATED AREA-->
и
<!--END vBET NOT TRANSLATED AREA-->
Така че ако използвате някои Министерството на отбраната, който почиства HTML коментарите след това резултат който идва крайния vBET плъгин (тя е тази за global_complete кука) е без тази обявления и vBET е превод на всичко - както се е командата.
Така че, моля да се намери на МО, която е премахване на HTML коментари и да го спрете или за плъгин му му ползване global_complete кука, за изпълнение на поръчки до 1001. Ще го направя всичко от Admin CP.
Ако имате нужда от повече съвети, просто ми кажи, аз с удоволствие ще ви помогне
Опитах се да изключите всички global_complete плъгин кука (с изключение на vBET и vBSEO, разбира се), но все още се превежда.
Аз ще трябва да мине през всеки продукт и да го забраните един по един да се намери виновника.