работи без vbet
Добре, аз проучи проблема и се опитват да решат
Добре, аз чакам.
отношение на
все още чака благодарение
Hi - моля, вземете моите извинения за дълго оценка време. Това е въпрос започна от мен и да Камил по време на моята ваканция време. Така че може би той е малко претоварена. Точно сега аз съм назад и ще работи най-накрая да затворите въпрос
Мисля, че би било най-добре, ако ние просто проверка на борда си и правилният ход, вместо да губи повече време. Така че, моля ви, просто PM ми достъп до информация за вашия нов форум FTP и Admin CP. Също така моля да ми дадете точното URL на страницата, където мога да видите този въпрос. Ако това не се вижда в момента - моля да го измислям на някои тест нишка - вие ще го махна, след като коригирате проблема.
Моля, просто погледнете в последния отговор - защото ние не сме в състояние да го възпроизвежда върху нашите сървъри, ние ви попита за достъп детайли. Ние ще chcek и коригиране на място![]()
Бих искал да реша проблема сам, да ми дадете някои опции, така че мога да се опитам, когато кликнете върху редактиране на резба (не докосвайте нищо), след което натиснете Запамет всичко работи добре, което означава, че тя показва,.
Да, но Michał пише в по-ранните мнения неговите предложения за решение. Не работят.
Ние не можем да възпроизвежда този въпрос на нашия тест форум, така че е много трудно да се намери добро решение.
Ако знаем къде е проблема е в кода, той ще бъде лесно да се намери решение.