Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 5 на 5

Тема: vBET 3.3.4 Ефективност Проблем

Хибридният изглед

Предишна публикация Previous Post   Next Post Следващ пост
    Junior Member
    Дата на присъединяване
    Jan 2010

Default vBET 3.3.4 Ефективност Проблем

vBET 3.3.4 модернизирани, но производителността на проблема. натоварване на сървъра на 50 и 60

Моят форум дневно uniqie хит: 100,000
    Моят база данни 6 GB

Разтоварят товара плъгин сървъра нормално
    Заредете плъгин за натоварването на сървъра е много висока

3.3.3 версия не е имал такива проблеми инча, но обновен до 3.3.4 проблем началото

Забележка: надзорните си по английски

Еврофутбол 3.8.5
    Vbseo 3.3.2
    Последната промяна е направена от rootksk; 23-06-10 В 10:28.

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Това е странно. Знаете ли, включен Пълен кеш файл за гости? Ако отговорът е да - може ли да потвърдите, че кеш файлове са създадени? Ако не - моля, добавете съответните права за кеш директория.

Също така можете да кажете коя версия на vBSEO използвате (ако има такива) и проверка в Webmaster Tools, за да имате каквито и да е пренасочване примки. Това е единственото нещо, което идва ми се, че може да бъде причина за такова поведение някои контур пренасочване. Също така се видиш ръчно някои преведени страници, архив и т.н. - и да ни уведомите, ако намерите някаква страница, която не работи.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

За съжаление - аз просто отбеляза, че вие сте написали vBSEO версия и тя ме удари. Един от нашите потребители вече бе отбелязано, извита пренасочване на тази версия vBSEO. Актуализиране vBSEO 3.5.1 решен проблем. Така че, моля, актуализирайте vBSEO и най-вероятно ще реши проблема. Също така - можете да PM мен данните за достъп до вашата Admin CP и FTP и мога да намеря решение за vBSEO тази версия.
    Последната промяна е направена от vBET; 23-06-10 В 19:56.

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Jan 2010

Проблемът е решен. Vbseo ъпгрейд до 3.5.1

благодаря

Дата на присъединяване
    Окт 2009

ОК, така че Все още нямаме представа защо тези пренасочвания се случват в предишни версии на vBSEO, но предполагам, че най-добрият намек е да се направи ъпгрейд. Радвам се, че сега е добре

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •