Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Страницата 1 на 2 12 ПоследенLast
Резултати 1 за 10 на 16

Тема: vbet грешка с Marco1 HIDE всички

Забранен
    Дата на присъединяване
    Jun 2010

Default vbet грешка с Marco1 HIDE всички

Hi:
    Имам тествани форум vBet 2.4.3 и MARCO1 Скрий всички Hack v4.0

MARCO1 Скрий всички Hack това, което прави, е да скриете връзки на гостите, промяна връзка със съобщение, проблемът е, че е написано съобщението 2 пъти, ако vbet 2.4.3 е инсталиран.

MARCO1 Hidel всички могат да бъдат изтеглени от vbulletin.org уебсайт.

Може ли някой служител да погледнете? Мисля, vbet е много интересен, но с този бъг ...

Еврофутбол Enterprise Преводач (vBET) Персонал
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Здравейте,

Можете ли да поставите тук URL форум. Бих искал да се види този въпрос. Моля да ми пишете къде мога да намеря този въпрос (на вашия форум). Когато имам нужда да гледам?

Дали това е въпрос само на преведените страници или преведени страници?
    Моля, забранете vBET admincp си и се уверете, че този въпрос е все още.

Очаквам с нетърпение да чуем от вас.

Забранен
    Дата на присъединяване
    Jun 2010

Да, аз имам тествани и е на уеб vbet е активиран, но не са преведени happends страници.
    Happends винаги е активиран vbet, можете да го проверите например тук: laradiobbs .***/ normas-de-los-foros/5-normas-y-politicas-del-foro-la-radio-bbs.html

Трябва да смените *** с мрежата, защото не мога да публикувате уеб сайтове, без 15 мнения.

Сега vbet е да забраните и връзката се заменя за един път със съобщение: [Solo Участници Registrados pueden Ver Лос връзки. Haz кликнете ал registrarte]

Но е vbet се активира послание е: [Solo Участници Registrados pueden Ver Лос връзки. Haz щракнете върху ал registrarte [Solo Участници Registrados pueden Ver Лос връзки. Haz кликнете ал registrarte]]

Ако имате нужда и да разрешите отново vbet, но като MARCO1 HIDE ALL е безплатна Адон, можете да го изтеглите от vbulletin.org и тест на локалния ви машина по-добре.

Благодаря.
    Последната промяна е направена от Miguel86; 23-06-10 В 19:15. Причина: Обяснете причина ***

Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

аз имам един въпрос сега. Моля опитайте да изключите тази Марко и се опитайте да намерите на този въпрос. Моля напишете тук е все още този въпрос?

Забранен
    Дата на присъединяване
    Jun 2010

Но, ако деактивирам Марко, съобщение, че трябва да бъдат регистрирани, за да виждат линкове няма да се появи, защото това съобщение се появи с Марко скриете всички.

Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Но, ако vBET е turded извън тази опция работи нормално?
    Това е въпрос и т.н. Марко. Просто пишете на екип за поддръжка на този продукт.

Забранен
    Дата на присъединяване
    Jun 2010

Ако vbet е забранено съм happends, така че аз мисля, че е vbet проблем: S

Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Здравейте Мигел,

Знам това, но vBET работи goot прекалено.

Това вероятно е конфликт между две плъгини (vBET и Марко) и това не е vBET въпрос. Намирането на конфликта ще продължи много дълго време, защото vBET има много файлове и функции, и ние не знаем този плъгин ("Марко и др.). Марко е по-малко плъгин. Неговата помощ ще бъде по-лесно да намерите на този конфликт, така че, моля пишете на тях.

Ако те не успеят, тогава ние ще се опитаме да го оправя.

Благодаря.

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от Miguel86 View Post
    Ако vbet е забранено съм happends, така че аз мисля, че е vbet проблем: S
    Обзалагам се, че, когато MARCO1 е dissabled след това също съм се случва, така че аз мисля, че това е някакъв конфликт - pelase лопатар предложения Камил. Намирането на конфликт е много по-лесно за автор на по-малки Министерството на отбраната и също така е много по-лесно там да се правят промени.

Както Камил пише - ние ще се опита да разреши конфликта, ако автор на MARCO1 ще се провали, но първо моля просто го питах за това

Забранен
    Дата на присъединяване
    Jun 2010

Проблемът е, че Марко не се отговори на всичко, свързано с този мод от 17 април насам.

Виждал съм мод много пъти и не мога да виждам проблем.
    Ли vbet всяка tipe на пренаписване на всеки URL на страницата? maeby този причина.

Страницата 1 на 2 12 ПоследенLast

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •