Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Страницата 1 на 2 12 ПоследенLast
Резултати 1 за 10 на 12

Тема: Vbet почивка ми форум

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Фев 2010

Default Vbet почивка ми форум

Когато аз позволяват vbet, на някои инструменти страници нишка меню паузи, т.е. връзката в горната част на конец - падащото меню паузи, спад надолу изчезва, това се връща, ако деактивирам vbet.

На второ място нишката инструменти в долния край на конеца липсва, икони, те се появяват, ако деактивирам vbet. Но темата не трябва да се появи в дъното на всички и съм на всички мои други страници.

И накрая изчезва иконата "Публикувай отговор". Отново, този бъг се определя, ако деактивирам vbet.

Всички 3 бъг се случи заедно и на същата страница.

Това се случва само на гостите. Благодаря.

Вижте тук - Eternal "Придобиване на мрежовия адрес на мрежовата карта - Компютърни сок

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Фев 2010

Ето какво би трябвало да изглежда страницата;

Придобиване на мрежовия адрес отново и отново - Компютърни сок

Темата падащото меню в горната част на страница работи, след Отговор има и конец инструменти в Botton не се показва.

Както казах, ако аз забраните vbet всички страници изглеждат като този / \\

Ако да даде възможност vbet на някои страници изглеждат като първия пример, като по този начин vbet почивките как изглежда и работи моят форум.

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Дали това се случва, когато Пълен кеш файл за Гост е включен, или няма значение?

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Фев 2010

Ако забраните пълен кеш файл, тя работи перфектно.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

OK така - ние знаем причината сега. Извиняваме се за неприятности - Тази функционалност е все още в бета етап, сме имали никакви проблеми изобщо на нашите сървъри, но виждам, че някои въпроси са ви едно. Така че проверете имаме нужда от достъп за Admin CP и FTP. Аз вече виждам, че на счупени страницата си някои скриптове не са включени - трябва да го проверите защо.

Моля, първо опитайте просто да премахнете съответния файл кеш (ще го намерите в / Vbet_guestcache / BG / директория - трябва да го разпознаете по име - тя не просто премахнете всички файлове, включени там. Може би vB току-що генерира такава страница по някаква причина и vBET го кеширани и сега е показано кеширан резултат. Ако това се случи отново след изчистването на кеша - изпратете ни данни за достъп и ние ще го решим.

Друг начин, защо тя може да се случи, че нещо се променя резултата, след като сме го кеш. Не вярвам, че наистина това - в такъв случай всички страници ще имат един и същ въпрос. Също така виждам, липсата на важни JS скриптове и такива неща са просто включени в шаблони не е добавил динамично в целия изход.

Така че - моля, проверете изчистването на кеша и да ни даде изход.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Фев 2010

ОК, така и заличаване на тази страница и я кеширани отново перфектен.

Така vbet кешира ми целия форум, не само преведените страници?

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Фев 2010

Мога ли да изключа всички английски страници?

Дата на присъединяване
    Окт 2009

OK - така, както аз разбирам, че не е проблем. Причината е самият Еврофутбол което за някаква причина страница без някои скриптове (може би сте променили конфигурацията).

Cache изчистена и работи добре с Кеш файл за гости настроен на. Издаване решен и да го премести в отстраняване раздел.

В този момент ние не опция да се изключи нормално страници - но ние можем да го добавите. Моля, отворете нова тема в игрални искания за че

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Фев 2010

Тя все още го правят, на някои страници, а други не, ако бота е първо да кешира с грешки, като обясни, че ако даден потребител е първият страницата кешира OK страницата.

Предполагам, че това е защото бота не може да изпълни Аякс, така че вижда страница, малко по-различен от нормален браузър.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Не - това не е така, защото обувка не може да изпълни Аякс. Защото, за да изпълни Аякс ви Нед скрипт, включени в HTML изход. Всичко останало се случва на базата на първия изход HTML HTML (Преглед на родословното дърво се променя и др.)

Изглежда, че на вашия форум ботуши просто получава друг изход, който нормално гостите. И в този момент vBET видите всички гости, същото същества. Можете ли да кажете да използвате някои специални мод или някои конфигурацията на Еврофутбол, който определя гост е багажника и в такъв случай се връща различен резултат?
    Ако ние откриваме как се прави на вашия форум, ние можем само да създадете различни файлове кеш за ботуши и за нормална гости, а сега - всички гости са само гости на нашата пълна функционалност кеш файл и ние кеш резултат, който получаваме. Така че в този момент можете да:
    - Забранете тази функционалност
    - Съгласен съм, че сега всички гости ще видят едно и също нещо, без значение, това са хора ботуши или
    - Изключване на функционалността, която ви дава различен изход за ботуши

Както написах - ние можем да се справим с това, ако ние ще знаем, как ботуши се определя на вашия форум.

Страницата 1 на 2 12 ПоследенLast

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •