Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Страницата 3 на 5 FirstПърви 12345 ПоследенLast
Резултати 21 за 30 на 43

Тема: vBET 3.3.4 освободени

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Фев 2010

Благодаря за обяснението, сега разбирам, аз среда знамена изглеждат сноповия заедно, така че аз ги разпределя с някои потребителски CSS марж.

Едно последно нещо, новия си код не се валидира w3.

[Invalid] Markup Валидиране на http://www.computer-juice.com/forums/f43/pc-overclocking-guide-4465/ - W3C Markup Validator

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Фев 2010

Също така друг бъг, когато активирам vbet, за някои инструменти страници нишка паузи, т.е. връзката в горната - падащото меню паузи. След това нишката инструменти в долния край на конеца липсва на икони. Иконата също "отговори" изчезва. Този бъг се определя, ако деактивирам vbet. и това се случва само на гостите. Благодаря.

Вижте тук - Eternal "Придобиване на мрежовия адрес на мрежовата карта - Компютърни сок

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от Snake View Post
    Благодаря за обяснението, сега разбирам, аз среда знамена изглеждат сноповия заедно, така че аз ги разпределя с някои потребителски CSS марж.

Едно последно нещо, новия си код не се валидира w3.

[Invalid] Markup Валидиране на http://www.computer-juice.com/forums/f43/pc-overclocking-guide-4465/ - W3C Markup Validator
    Да - прав сте. Ние ще се премести CSS връзка на друго място. Благодаря за нота

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от Snake View Post
    Също така друг бъг, когато активирам vbet, за някои инструменти страници нишка паузи, т.е. връзката в горната - падащото меню паузи. След това нишката инструменти в долния край на конеца липсва на икони. Иконата също "отговори" изчезва. Този бъг се определя, ако деактивирам vbet. и това се случва само на гостите. Благодаря.

Вижте тук - Eternal "Придобиване на мрежовия адрес на мрежовата карта - Компютърни сок
    Моля, отворете нова тема за това в Bugs Докладване раздел Ние ще бъдем в състояние да го управляват. Също така, когато ще го напиша там, моля потвърдете прави това се случва с Пълен кеш файл за гости включен, или това няма значение.
    Последната промяна е направена от vBET; 22-06-10 В 17:21.

Член
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от vBET View Post
    Имаме си поща и да го проверите. Ние не можем да го възпроизвеждат на вашия сървър. Имаш ли отговор с въпрос за точния URL, които имат този цикъл. Моля, провери и да отговори там
    Здравейте

Актуализирах vbseo от версия 3.3.0 до 3.5.1 и проблемът отмина

благодаря

Член
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от vBET View Post
    Не трябва да има такова нещо като отрицателни резултати въздействие, тъй като на кеш файл. Това е, защото кеш файл не расте ... Ние създаваме отделен файл за всяка заявка URL. Така че всеки кеш файл е просто статичен HTML файл (кеширани изход за поискване). Когато вашият сървър кешира повече и повече vBET, просто създава повече и повече файлове.
    Отличен, кеш директория на един от нашите форуми е над 10GB след като се кандидатира за около 12 часа, работата е фантастична е чудесно решение.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Спешно се нуждаят от помощ. След ъпгрейд имам тази грешка на върха на моя форум:

Внимание: array_merge () [function.array-сливане]: Аргументът # 1 не е масив в [пътека] / global.php (400): оценка () "г код на линия 1153

Цялото ми форум е напълно объркан. По някаква причина това се случва само ако не сте влезли инча Така че за гости. Ако сте влезли, всичко е наред.

EDIT: OK разбрах, че след като съм с увреждания употреба "Full File Cache за гостите (BETA!)" всичко е наред. Така че трябва да има нещо нередно там. (И аз направих CHMOD 777-R vbet_guestcache)
    Последната промяна е направена от Taurus; 23-06-10 В 11:22.

Член
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от Taurus View Post
    Спешно се нуждаят от помощ. След ъпгрейд имам тази грешка на върха на моя форум:

Внимание: array_merge () [function.array-сливане]: Аргументът # 1 не е масив в [пътека] / global.php (400): оценка () "г код на линия 1153

Цялото ми форум е напълно объркан. По някаква причина това се случва само ако не сте влезли инча Така че за гости. Ако сте влезли, всичко е наред.
    Какво е URL?

Член
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от Taurus View Post
    EDIT: OK разбрах, че след като съм с увреждания употреба "Full File Cache за гостите (BETA!)" всичко е наред. Така че трябва да има нещо нередно там. (И аз направих CHMOD 777-R vbet_guestcache)
    Добре, имах нужда да потискат PHP грешки, кеш паметта е проверка за файла възраст на файлове, които не са съществували и е подслушване,. Кеш файл е страхотно допълнение, ако можете да го използвате, няма да съжалявате.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Да, осъзнавам това. Аз наистина се надявам, Майкъл може да сортирате този.

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •