Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 5 на 5

Тема: Не, превежда от всичко друго, но не английски?

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Jun 2010

Default Не, превежда от всичко друго, но не английски?

Работи чудесно и в превод на английски на нищо друго ... Въпреки това, ако се придвижвам / форум / ES /********** и след това пост в испански, не се конвертира файл обратно на английски (или друг език).

Съм,:

Показване на оригиналния текст за потребителя: Добавена от Javascript

, а също и опита на други опции, но никой не изглежда да работят. Сигурен съм, че това е нещо глупаво, аз правя ....

Също така, аз не виждам преведени URL адреси, но аз съм окей с това за сега. (Използване vBSEO)

Еврофутбол Enterprise Преводач (vBET) Персонал
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Здравейте,

на първо място (за втория ви въпрос) - Линкове, които са преведени, вие трябва да промените два файла:
    1. FORUM_ROOT / включва / functions_vbseo_createurl.php
    2. FORUM_ROOT / включва / functions_vbseo_url.php
    пълната инструкция имате направи не качите папка (Readme) - Част от интеграция vBSEO (интеграция с други модове)

Сега за Основният въпрос (превода): GO-> admincp-> vBET-> Google
    Предлагам определяне на Когато доверие достоен доверие на Google в разпознаване на езика на Google
    Можете да настроите нивото на доверие - аз предлагам да зададете 0.1 (10%) в доверието Език Откриване на Google
    По подразбиране, ако е 0.1 - така че ако Google е най-малко 10% сигурен за съобщението език, тогава vBET ще отбележи ново съобщение от Lang BBCode автоматично. Ако Google не ще бъде достатъчно сигурен - послание остава, както е и администратор може да го актуализира ръчно, ако е необходимо.

изисква, Вие трябва ръчно да редактирате съществуващи мнения. Трябва да поставите съществуващия текст в [Lang] тагове.
    всичко е описано тук: http://www.vbenterprisetranslator.co...e-support.html
    Последната промяна е направена от kamilkurczak; 04-06-10 В 22:30.

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Jun 2010

Превод на въпроса: Аз го получите, ако искате да публикувате в испански, мога да бъде на всякакъв език, включително и по подразбиране, но трябва да се облече [Lang = ES] BBCode около мнението ми тогава, правилно? И тогава системата автоматично превеждат на какъвто и език (веднъж добавя Lang BBcode)?

ЕТА: Пропуснати една стъпка по инструкции vbSEO ... всичко работи и сега .. БЛАГОДАРЯ ВИ ******

Едно незначително нещо и съм се чудех дали това е добре .. търси в нишка сега .. Заглавието е:

Realmente bueno nueva característica .

URL включва ударения аз ... е, че добре в Google и т.н.?

realmente-bueno-nueva-caracter%C3%ADstica-628861/
    Последната промяна е направена от widotcom; 05-06-10 В 00:12.

Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Здравейте,

то не е наред (caracter% C3% ADstica)

Pleae се уверете, че сте направили всички необходими конфигурации на Еврофутбол (и vBSEO, ако имате), описани в ReadMe.html в инсталационния пакет. Ако не сте, тогава можете да имате проблеми с някои езици герои.

превода проблем: ако сте задали "Trust Google, когато резултатът е доверие достоен" нови мнения ще бъдат автоматично в Ланг BBCode, но трябва да опаковката на старите мнения в този етикет.
    Ако пишете във форума на родния език на този текст няма да бъдат опаковани в етикет.
    Последната промяна е направена от kamilkurczak; 07-06-10 В 15:34.

Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

О, аз съм съжалявам ..

Това не е проблем. Опитайте се да се провери тази връзка в друг браузър (Opera, Firefox),
    трябва да бъдат преведени правилно.
    Това е въпросът браузър. Google обхожда тази връзка правилно (с буквата).

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •