Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 4 на 4

Тема: Спорадични преводи

Хибридният изглед

Предишна публикация Previous Post   Next Post Следващ пост
    Junior Member
    Дата на присъединяване
    Ное 2009

Default Спорадични преводи

Не съм сигурен дали това е най-доброто заглавие хаха надявам се, мога да обясня това по-добре

Всеки така често, когато аз или моите членове пост мнения, както ако са написали на друг език (когато отида да го редактирате, се казва [Lang = NL])

Това не се случва много, така че предполагам, че го прави трудно да покосят, но досега се е случвало от време на време, докато всички ние сме публикуване на английски език и това е винаги на един и същ език (холандски флаг)

О, и аз току-що забелязах, че заглавието е в него [langtitle = NL]
    Последната промяна е направена от vBET; 10-06-10 В 13:23. Причина: коригирани BBCode

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Моля, да ни даде някои точния пример - точния текст, който е бил използван. И каква е настройката за разпознаване на езика? Моля, обърнете внимание, че използвате Google, тогава понякога Google може да бъде объркан и грешен признаване (обикновено за много кратки текстове, или когато са думи на 2 езика, в същото съобщение). В този случай не е грешка на всички - тя не е до нас - това е Google. Но можете да конфигурирате как сигурни, Google трябва да бъде да добавите езикови настройки.

Моля кажете, направи, че все още се нуждаят от никаква помощ в издаването описани тук
    Последната промяна е направена от vBET; 10-06-10 В 13:24.

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Без отговор - счита за решен. Моля, обърнете внимание тук, ако се нуждаят от повече помощ

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Ное 2009

Gah, аз съм толкова съжалявам ... по някаква причина аз не винаги получавам уведомления от тук хаха и съм бил толкова зает, че този въпрос отиде на заден план, докато го държат изрязване до отново хаха

Аз съм прикачване на скрийншот от последния път се е случило, този път в PM хаха

Настройката за откриване на език е Trust Google, когато резултатът е доверие достоен

Коя настройка ще ви препоръча най-доброто за тази настройка?

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •