Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 3 на 3

Тема: Карта на сайта проблеми и намаляване на броя на резултатите на Google Site адрес

Член
    Дата на присъединяване
    Мар 2010

Default Карта на сайта проблеми и намаляване на броя на резултатите на Google Site адрес

Text automatically translated from: Vietnamese to: Bulgarian
    Translated text
    Преди, аз използвах безплатната версия 2.3.10. Така че не четат инструкциите, аз не добавите операция превод карта на сайта за vBSEO Генератор Карта на сайта като ръководството тук: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html
    Въпреки това, и виждам индекс на сайта на Google се е увеличил бързо. заедно с актуализации на адреси в резултатите на Google е увеличил значително. Сега си купя vBET лиценз и да го инсталирате. Имам наръчник с vBSEO Генератор Карта на сайта като инструкциите по-горе. И виждам параметрите на началната страница (URL индекс) на сайта и да представи резултатите забави N Google лек спад.
    - Какво се провалят или не?
    - Друг проблем в Google инструмент уебмастъра, че намерих схеми скоростта на зареждане на сайта се забави много. класациите във възход. търговската версия е ясно по-бързо обслужване. Но това е по-сериозен сайт?
    Original text

Еврофутбол Enterprise Преводач (vBET) Персонал
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

за втория въпрос:

vbet има нищо общо с време за сваляне на Sitemaps.
    евентуално, ако не се интегрираха карта на сайта си, преди да - тя може да бъде причина.
    Ако ви се интегрират карта на сайта едва сега - карта на сайта е много по-голяма и изтегляне е по-бавен.

за първия въпрос, аз не разбирам, какво точно е проблемът. Можете ли да обясните?
    Последната промяна е направена от kamilkurczak; 03-06-10 В 11:02.

Еврофутбол Enterprise Преводач (vBET) Персонал
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Без отговор. Променят статута нишка да се решават.

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •