Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Страницата 2 на 2 FirstПърви 12
Резултати 11 за 13 на 13

Тема: Проблеми с 3.1.0 просто си купих!

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от Cybershaolin View Post
    Тестване форум на местно ниво, означава само по себе си, че не показва на никого!
    Това е страхотно

Както казах, аз не съм в състояние да видите опциите на vBet Main admincp ми, когато тестване на местните моя форум. За да поставите вашия хак на живо моя форум, и аз не знам вече какво аз ще направя с това, тъй като аз не наистина оценявам вид ви отговори ми даде тук.
    Отново отговорът е - аз ще се справим с това. Моля да ми PM всички подробности и не е нужно за да го настроите на реални за вашия нов форум преди само за PM ме данни за достъп до теста съвет
    Съжалявам, че не оценявам отговора, че аз ще ти помогна По този начин. За съжаление аз не знам каква е причината на този въпрос и аз се нуждаят от достъп да бъде в състояние да го разследва за вас и да го реши за себе си. Съжаляваме за неприятностите и чакат за PM с повече информация.

Без възможност да го провери, само нашите съвети за сега е отново да се уверете, че имате достъп до Интернет. А от вас искам да кажа на вашия сървър. Знам, че вашият компютър има достъп, но изглежда, че вашият сървър е блокиран, за да общуват с външни дума. Друга причина може да бъде, че вие не сте инсталирали CURL PHP библиотека. Не мога да кажа нищо повече без възможност да го провери.
    Последната промяна е направена от vBET; 06-11-09 В 02:28.

Член
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

хаха Това не е възможно да влезете в местен форум (като използвате EasyPHP, XAMPP или каквото и с местните IP), т.е.:

hxxp: / / 127.0.0.1/forum/index.php.). Трябва да знаете за това. Но така или иначе, забравят за него. Аз не се нуждаят повече.

Аз имам отговор за други неща така, Nevermind.

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

хаха Това не е възможно да влезете в местен форум (като използвате EasyPHP, XAMPP или каквото и с местните IP), т.е.:

hxxp: / / 127.0.0.1/forum/index.php.). Трябва да знаете за това. Но така или иначе, забравят за него. Аз не се нуждаят повече.

Аз имам отговор за други неща така, Nevermind.
    Това е, ако имате свой собствен IP в WAN (не само LAN). 127.0.0.1 тя е същата като Localhost и това означава, че искате да се свържете с действителните машина. Но вие все още имате собствен IP адрес. И дори ако то е само в локална мрежа, все още можете да настроите за вашия нов форум тест на същата машина, където имат реален форум. Според лиценза Еврофутбол имате право да се създаде такава форум в директорията testvb, но той не трябва да бъдат достъпни за обществено оглед.

В случай, във всички бъдещи проблеми, просто напишете. Ние сме тук, за да ви помогне

Страницата 2 на 2 FirstПърви 12

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •