Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Страницата 1 на 2 12 ПоследенLast
Резултати 1 за 10 на 13

Тема: Проблеми с 3.1.0 просто си купих!

Член
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Exclamation Проблеми с 3.1.0 просто си купих!

Е, аз просто си купих VBet 3.1.0 и когато Vbet Main, не мога достъп нещо! Той ме пита да въведете номера ми на лиценз, но не всеки бутон, за да представи след това формата ...

Инсталация ми отиде гладко, без никакви проблеми, но аз съм блокиран там. Имах ООН инсталирана версия 2 напълно, преди да (продукт и файлове).

Какво да правя, от там? Бих искал да го използва, тъй като аз просто го купих!
    Последната промяна е направена от vBET; 05-11-09 В 06:08. Причина: Грешен BBCodes

Член
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

А защо виждам под френски флаг на предишния ми пост? Аз написах моето послание на английски, а не на френски език! Аз не го получи.

Моят подразбиране избрания език тук в този форум е английски, но всички менюта, виждам са на френски! Как така?

Edit: Аз написах това послание на английски език, но сега обувки само на френски ?****** Какво става???
    Последната промяна е направена от Cybershaolin; 05-11-09 В 06:09. Причина: Редактирано отново за езикови проблеми

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от Cybershaolin View Post
    А защо виждам под френски флаг на предишния ми пост? Аз написах моето послание на английски, а не на френски език! Аз не го получи.

Моят подразбиране избрания език тук в този форум е английски, но всички менюта, виждам са на френски! Как така?
    Това е, защото ви казах, Министерството на отбраната, че тя е в френски Чрез създаването Lang BBCode ръчно или автоматично (чрез задаване на езика по подразбиране на потребителя).

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Е, аз просто си купих VBet 3.1.0 и когато Vbet Main, не мога достъп нещо! Той ме пита да въведете номера ми на лиценз, но не всеки бутон, за да представи след това формата ...

Инсталация ми отиде гладко, без никакви проблеми, но аз съм блокиран там. Имах ООН инсталирана версия 2 напълно, преди да (продукт и файлове).

Какво да правя, от там? Бих искал да го използва, тъй като аз просто го купих!
    Това не е нормално. Опции панел се генерира от Еврофутбол двигател - Моля, презареждане на страницата. Ако се случи отново, се опитайте да импортирате отново файл продукт.
    Също така се уверете, че имате CURL инсталирани на вашия сървър (ако 2.x работи тогава е).

При всички проблеми - просто попитайте и ние с удоволствие ще ви помогне

Член
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Ами, всъщност, аз исках да го тествам на място преди да я инсталирате на живо моя форум. На местно ниво, дори ако се опитам да обновите страницата, единствената информация, виждам ти VBet Main е лиценза неща. Повторен внос на продукта не помогне.

Също така, аз бях един от онези, които дариха преди 3.1.0 е на разположение за изтегляне? Ако не, ние би трябвало да получите отстъпка, когато 3.x ще се появи?

На друг въпрос, тук, на свой собствен форум, може ли да ми каже защо, когато моят език е настроена на английски език, виждам всички менюта, мнения и т.н. на френски? Опитах се да изчистите "бисквитки", кеш, освежаващо страница, но нищо не помогна, аз съм все още в френски!

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Имате нужда от достъп до интернет, за да използвате vBET. В противен случай не може да работи - преводите се правят от Google. Бъдете сигурни, че нищо не блокира достъпа ви до 3-ти страни. Вие също ще страдате това, което имате сега. Достъпът до интернет е нещо обичайно за форумите
    Последната промяна е направена от vBET; 05-11-09 В 16:17.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Също така, аз бях един от онези, които дариха преди 3.1.0 е на разположение за изтегляне? Ако не, ние би трябвало да получите отстъпка, когато 3.x ще се появи?
    Ние не обявява нищо такова

На друг въпрос, тук, на свой собствен форум, може ли да ми каже защо, когато моят език е настроена на английски език, виждам всички менюта, мнения и т.н. на френски? Опитах се да изчистите "бисквитки", кеш, освежаващо страница, но нищо не помогна, аз съм все още в френски!
    Просто щракнете върху английски флаг, за да се върна в английския език И проверка на вашия език по подразбиране потребител в Лични CP - Министерството на отбраната иска да бъдете умни, така че, когато някой казва, че неговият основен език е френски, тя ще го върне на Френски.

Член
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от vBET View Post
    Имате нужда от достъп до интернет, за да използвате vBET. В противен случай не може да работи - преводите се правят от Google. Бъдете сигурни, че нищо не блокира достъпа ви до 3-ти страни. Вие също ще страдате това, което имате сега. Достъпът до интернет е нещо обичайно за форумите
    Дори и да го изпълнява локално, аз все още имат достъп до Интернет чрез местни моя форум ... но все пак има начин да направи тази работа, защото искам да го тестваме преди да отиде на живо с него ... Няма нищо, че блокира форум. Защо добавяйки, че частта за страдание, с това, което съм сега и че Интернет е обща за форуми? Смятате ли, че това не е справедливо да се опитате тестване преди да рискуват неща на живо форум преди? И да, 2.x и е добре преди.

Ние не обявява нищо такова
    Е, взети директно от вашия пост # 720 на vbulletin.org:

Quote Първоначално публикувано от NLP-er
    Ето защо всеки, който ме дари в този проект до този момент, ще получите 1 свободен лиценз за ползване и 1 безплатен лиценз кредит за премахване на връзка за 3.0.0
    Това е някакъв вид на отстъпка ... но вие не предлагат тази за мен все още ... И така, как мога да получа един по-свободен лиценз за ползване и премахване на лиценза?

Просто щракнете върху английски флаг, за да се върна в английския език И проверка на вашия език по подразбиране потребител в Лични CP - Министерството на отбраната иска да бъдете умни, така че, когато някой казва, че неговият основен език е френски, тя ще го върне на Френски.
    Открих защо. Той е добавяне / FR в края, вместо просто да http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Дори и да го изпълнява локално, аз все още имат достъп до Интернет чрез местни моя форум ... но все пак има начин да направи тази работа, защото искам да го тестваме преди да отиде на живо с него ... Няма нищо, че блокира форум. Защо добавяйки, че частта за страдание, с това, което съм сега и че Интернет е обща за форуми? Смятате ли, че това не е справедливо да се опитате тестване преди да рискуват неща на живо форум преди? И да, 2.x и е добре преди.
    Просто защото интернет връзката е необходимо, за да тече този мод
    За тестване, моля направете тест форум не са достъпни за погледа на обществеността.

Това е някакъв вид на отстъпка ... но вие не предлагат тази за мен все още ... И така, как мога да получа един по-свободен лиценз за ползване и премахване на лиценза?
    Тя е проста - защото не отговарят описани състояние. Вижте датата на съобщение

Открих защо. Той е добавяне / FR в края, вместо просто да Еврофутбол Enterprise Преводач (vBET) - Осъществено от Еврофутбол
    Радвам се, сте решени този.

Дали все още имате проблем с инсталацията? Ако отговорът е "да", моля PM ме достъп до Admin CP и FTP, аз ще го проверя

Член
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Просто защото интернет връзката е необходимо, за да тече този мод
    За тестване, моля направете тест форум не са достъпни за погледа на обществеността.
    Тестване форум на местно ниво, означава само по себе си, че не показва на никого!

Както казах, аз не съм в състояние да видите опциите на vBet Main admincp ми, когато тестване на местните моя форум. За да поставите вашия хак на живо моя форум, и аз не знам вече какво аз ще направя с това, тъй като аз не наистина оценявам вид ви отговори ми даде тук.
    Последната промяна е направена от vBET; 06-11-09 В 00:56. Причина: Частни въпроси се премества да PM

Страницата 1 на 2 12 ПоследенLast

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •