Quote Първоначално публикувано от vBET View Post
Имате нужда от достъп до интернет, за да използвате vBET. В противен случай не може да работи - преводите се правят от Google. Бъдете сигурни, че нищо не блокира достъпа ви до 3-ти страни. Вие също ще страдате това, което имате сега. Достъпът до интернет е нещо обичайно за форумите
Дори и да го изпълнява локално, аз все още имат достъп до Интернет чрез местни моя форум ... но все пак има начин да направи тази работа, защото искам да го тестваме преди да отиде на живо с него ... Няма нищо, че блокира форум. Защо добавяйки, че частта за страдание, с това, което съм сега и че Интернет е обща за форуми? Смятате ли, че това не е справедливо да се опитате тестване преди да рискуват неща на живо форум преди? И да, 2.x и е добре преди.

Ние не обявява нищо такова
Е, взети директно от вашия пост # 720 на vbulletin.org:

Quote Първоначално публикувано от NLP-er
Ето защо всеки, който ме дари в този проект до този момент, ще получите 1 свободен лиценз за ползване и 1 безплатен лиценз кредит за премахване на връзка за 3.0.0
Това е някакъв вид на отстъпка ... но вие не предлагат тази за мен все още ... И така, как мога да получа един по-свободен лиценз за ползване и премахване на лиценза?

Просто щракнете върху английски флаг, за да се върна в английския език И проверка на вашия език по подразбиране потребител в Лични CP - Министерството на отбраната иска да бъдете умни, така че, когато някой казва, че неговият основен език е френски, тя ще го върне на Френски.
Открих защо. Той е добавяне / FR в края, вместо просто да http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/