Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 6 на 6

Тема: Аз имат проблеми живот

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Default Аз имат проблеми живот

Мислила съм за това да се плаща, когато инсталирате безплатната версия, но това е проблем. Така че аз давах като. Ли не всеки превод. Мисля, че от vBSEO

"Синтактична грешка: синтаксис грешка, неочаквано T_STRING в / Начало / XXX / домейни / xxx.net / public_html / global.php (834): оценка ()" г код на линия 153

"Ако сте сигурни, за да кликнете на валидна връзка, моля, свържете се с администратора."

Script не работи
    Последната промяна е направена от rosende; 19-05-10 В 02:36.

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Моля, дайте ми съдържание от global.php вашия файл около линия осемстотин тридесет и четири милиона (някои редове преди и след) и точка, която е 834. Не знам Автоматични версия използвате, така че не мога да си го проверите.

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

версия 3,8,5

vbseo 3,5 RC1

изпратим ч.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Въпросът е за генериране на изход от долния шаблон. Моля, проверете прави, тя все още съществува на вашия форум когато флаговете са поставени на навигационната лента.

Ако отговорът е "да", моля да изключите vBET за момент и да проверите дали проблемът все още съществува. Ако отговорът е "да", то не е свързано към vBET (vBET не прави нищо, ако е забранено).

Ако проблем изчезва, когато vBET е забранено, моля детайли за достъп PM Admin CP и FTP - ние ще трябва да добавите към логове точното съдържание на долния шаблон и да проверите какво не е наред В.

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

изпрати наред часа.
    Последната промяна е направена от vBET; 20-05-10 В 21:43. Причина: URL премахнати, тъй като вече в PM

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Просто имат погрешно Htaccess - моля, да се поставят подходящи правила за vBET в подходящо място. Точно като ръководство го описва. Тогава всичко ще работи OK.

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •