Аз трябва да кажа, че IM много впечатлен, какво vBET е направил за нашия форум.
преди форума ми е доста популярен, обаче, тъй като инсталиране vBet всичко е отишло от сила в сила
Подобрения:
Съдържание, индексиран от Google = x52 ..
преди имах нещо като 12000 индексирани URL адреси в рамките на Google, сега има над 130 хиляди и все още катерене!
Ключови звания:
Поради увеличеното съдържание, Google се е ускорил, ранговете са и продължават да се покачват.
Въздушното движение / Приходи:
В почука на повече езици, повече съдържание, увеличава се нарежда от оказа една awsome въздействие върху моя трафик, което от своя страна се обърна моят форум около прави 20 долара един ден доход на средно на около $ 100 до дори няколко дни удари $ 200 на ден приходи.
Бих препоръчал това за всеки, който е сериозен за да обменят мнения и аз със сигурност ще бъде закупуване на допълнителни лицензи, за да се инсталира на други форуми ми.
Единствената ми отрицателен за Адон е, че на голям форум може да бъде CPU интензивно, особено vbenterprisetranslator_seo.php
Така че, ако това може да бъде допълнително оптимизирана тогава щях да съм един щастлив човек,
На процесора, че тя не използва, обаче, е незначително до колко това ще диск на вашия форум.