Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 8 на 8

Тема: Повишено ми приходи от $ 20 / ден до $ 200 / ден

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Ное 2009

Default Повишено ми приходи от $ 20 / ден до $ 200 / ден

Аз трябва да кажа, че IM много впечатлен, какво vBET е направил за нашия форум.

преди форума ми е доста популярен, обаче, тъй като инсталиране vBet всичко е отишло от сила в сила

Подобрения:

Съдържание, индексиран от Google = x52 ..
    преди имах нещо като 12000 индексирани URL адреси в рамките на Google, сега има над 130 хиляди и все още катерене!

Ключови звания:
    Поради увеличеното съдържание, Google се е ускорил, ранговете са и продължават да се покачват.

Въздушното движение / Приходи:
    В почука на повече езици, повече съдържание, увеличава се нарежда от оказа една awsome въздействие върху моя трафик, което от своя страна се обърна моят форум около прави 20 долара един ден доход на средно на около $ 100 до дори няколко дни удари $ 200 на ден приходи.

Бих препоръчал това за всеки, който е сериозен за да обменят мнения и аз със сигурност ще бъде закупуване на допълнителни лицензи, за да се инсталира на други форуми ми.

Единствената ми отрицателен за Адон е, че на голям форум може да бъде CPU интензивно, особено vbenterprisetranslator_seo.php

Така че, ако това може да бъде допълнително оптимизирана тогава щях да съм един щастлив човек,
    На процесора, че тя не използва, обаче, е незначително до колко това ще диск на вашия форум.
    Последната промяна е направена от contemptx; 18-05-10 В 21:52.

Член
    Дата на присъединяване
    Apr 2010

Линк в сайта, моля.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

връзка моля?!?

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Ное 2009

Извинявам се за закъснението в отговор, е далеч в продължение на няколко седмици.
    въпросния сайт е: CardSharing Card Споделяне Форум Сървъри CCcam Newcamd GBox Dreambox

Член
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от contemptx View Post
    Извинявам се за закъснението в отговор, е далеч в продължение на няколко седмици.
    въпросния сайт е: CardSharing Card Споделяне Форум Сървъри CCcam Newcamd GBox Dreambox
    Вашият сайт е зает съобщение за последния час

Какво мод да използвате за да заключите гостите, когато натоварването е високо?

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Apr 2010

В моя опит, не е лесно да печелят пари (AdSense) чрез форум.
    Вашите AdSense рекламни спотове получаване на високи CTR?

Junior Member nectons's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009
    Място
    Πειραιάς

Text automatically translated from: Greek to: Bulgarian
    Translated text
    Наистина добро. Браво на разработчиците. Аз вероятно ще го инсталирате отново!

Original text

Еврофутбол Enterprise Преводач (vBET) Персонал
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

ви добре дошли

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •