Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 2 на 2

Тема: vBET 3.3.3 освободени

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Default vBET 3.3.3 освободени

Здравей

Така че е време за това vB3.x потребителите да получат по-добре vBET. Това е най-вече освобождаване фиксиране на бъгове + някои шаблони се променя в зависимост намеци на Google (изображения размери добавена). Подробности по-долу.

Ново:
    • Global разбор langtitle - сега всички langtitle BBCodes, включени в продукцията, трябва да бъде анализирано. Предишна имаше проблем с интеграции. Все пак в случай на Ajax може да се случи, отколкото някои langtitle ще бъдат оставени, но ако то се използва кука xml_print_output след това дори и в резултатите на Аякс ще се прави разбор.

Промени Шаблони:
    • vbenterprisetranslator_flag
    • vbenterprisetranslator_inpost_translate
    • vbenterprisetranslator_inpost_translate_alreadyin

Коригирани бъгове:
    • Re-кодиране на данни от всички мнения преведени възгледи за не UTF-8 форуми
    • Headers за преведени RSS канали
    • Поправен бъг за vBAdvanced CMPS интеграция
    • Запитване низ за lighttpd
    • Флаг за език на потребителя по подразбиране в редактора
    • Дневно / седмично пробите за потребители vBSEO
    • Връзки с специални символи, като + или "
    • Почистени не е преведена площ от имейли
    Последната промяна е направена от vBET; 08-05-10 В 22:47.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Ное 2009

Благодаря за освобождаване. Аз съм много щастлив да видя, че на електронната поща коментар бъг е фиксирана, и че langtitle код винаги ще се прави разбор.

Ъпгрейд ми беше доста успешна. След бъг остава в 3.3.3, който е също в точка 3.3.2: http://www.vbenterprisetranslator.co...ange-code.html

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •