Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 2 на 2

Тема: Настройка на Знамена на различна позиция

Забранен
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Default Настройка на Знамена на различна позиция

Здравейте. Аз исках този въпрос също на vborg, но не получи отговор и така бих искал да го попитам тук отново, и се надяваме да получим някаква помощ и не пламъците Одер шляпвам )

Е, бих искал да настроите знамена на различна позиция (виж запор върху vborg в модове на vb4.0 - аз винаги се грешка при качването), но не сте сигурни как да го реализира. Im напусна Noob в кодиране и се нуждаят от известна подкрепа за това. Ще бъде много хубаво, ако може да ми помогне с това. ценя
    Последната промяна е направена от sKippah; 04-05-10 В 15:35.

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Здравейте. Ние с удоволствие ще ви помогне. Моля, имайте предвид, че по други форуми, нашата подкрепа е ограничен.

Моля, дайте ни съобщение за грешка, които можете да получите и също съдържание на шаблон, който сте променили, или само част, но част с промяна.

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •