Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 7 на 7

Тема: Компресия грешка!

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Default Компресия грешка!

Мисля, че всичко е инсталиран правилно, но когато това е възможно, да получа тази грешка на моята начална страница:

Грешка Шифриране на съдържание
    Страницата, която се опитвате да разгледате не може да се докаже, защото използва невалиден или неподдържан форма на компресия.
    * Моля, обърнете се към собствениците на сайта, за да ги информира за този проблем.

Можеш ли моля помогнете!

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Също така, дори и с хората с увреждания продукт, моята портална страница сега е просто празна страница.

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Ако имате проблем с увреждания vBET не е vBET вина.
    Моля, обърнете внимание, че ако ufing vBSEO и инвалиди vBET от Admin CP след това vBET не е забранено все още, защото тоу все още се пренасочват към vBET в Htaccess и все още използват vbet функции в 2 променени файлове на vBSEO..

Първо трябва да определим, е vBET вина. Моля, уверете се, че vBET е completly dissabled. Ако отговорът е "Да" и проблемът все още се случва след това vBET не е причината.

Възможно ли е да използвате vBSEO? Какво е състоянието, когато vBET е напълно хората с увреждания (в Admin CP + Htaccess правила + отмени промените в vBSEO)?

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Когато напълно с увреждания, като описаните по-горе (I върна всички промени), тогава всичко е обратно към нормалното.
    Да, аз използвам VBSEO. Когато позволяват това получавам грешка "компресия", и моята портал страница е празна страница.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

OK така - ние сме сигурни, че сега тя е свързана с vBET. Вашият въпрос не е стандартна - така бих искал да ви попитам и за други модове, които използвате. Имате ли някакъв мод за компресия?

Следваща намек за празна страница - моля уверете се, че сте инсталирали PHP модули: CURL и ICONV (http://www.vbenterprisetranslator.co...faq.html # post8)

Моля кажете ли сте използвали превод SEO връзки? Знаете ли да добавите vBET правила. Htaccess? Ако да - какъв е вашият форум URL? - Не я използва под-директория в URL (в случай на такива правила трябва да бъдат променени, както е описано в инструкциите)?

Моля, направете копия на всички файлове, който ще се промени по време на инсталация и интеграция, и инсталирате целия продукт отново от просия. Моля, уверете се, че вие, лопатар инструкции точно. Ако искате от нас да прави инсталация за вас, можете да си купите за обслужване на инсталация за $ 30: http://www.vbenterprisetranslator.co...on-service.php

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

О, Боже човек **********. аз отивам да се плати за инсталацията. Аз просто искам първо да знаете, когато това ще бъде за направено моля. Защото не мога да си позволя да имам портал празен. Благодаря за бърз отговор. Аз го оценявам.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Моля, PM или детайли поща за достъп, така че ще бъдем в състояние да прави инсталация.

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •