аз съм като проблеми при взимане на резервни копия на сайта, архиви са времето, вероятно, защото на голяма база данни, повечето от данни е създадена от vbet кеш, как мога да сила премахване на кеш?
аз съм като проблеми при взимане на резервни копия на сайта, архиви са времето, вероятно, защото на голяма база данни, повечето от данни е създадена от vbet кеш, как мога да сила премахване на кеш?
В този момент можете да направите това, трябва да:
1. Времето, кеш TTL до 1
2. Времето, клиринг стратегия за последният
3. Отиди на планирана задача и ръчно да задейства задача за cleating кеш
4. Настройте настройките на кеша на вашия
Моля, имайте предвид, че сме предвидили прилагането на кеш файл, който няма да има такъв проблем.
vBet,
Може би, ако говорите с хора от DragonByte Tech Форуми те могат да ви помогнат да използвате VBOptimise като backend за съхранение на vbet кешове.
Те вече поддържат
FileCache
Memcache
Xcache
APC
EAcceletator
Wincache
опитайте да говорите с Deceptor, аз наистина мисля, че той може да работи с вас, за да се превърне vbet по-бързо.
Моля, дайте vboptimise пробвам и всеки може да бъде щастлив
Благодаря,
Ние планираме да подкрепят кеш файл и готови двигатели кеш Това е следващата ни стъпка. Следващата седмица ние ще приветстваме нов член на екипа и нещата ще вървят по-бързо
Ние ще запазим в ума си съобщение и да го използвате кокошка, ние започваме кеш промени
Само да актуализира тази тема. В този момент vBET поддържа щанд за почистване на кеша: автоматично и ръчно.
Също така ние вече подкрепа кеш паметта за няколко двигателя: Memcache, APC, XCache, eAccelerator и е лесно да се добави поддръжка за нови