Hi там. Аз съм с безплатната версия на този велик Адон и просто исках да попитам дали е възможно да се защитят части от текста преди превод?
Hi там. Аз съм с безплатната версия на този велик Адон и просто исках да попитам дали е възможно да се защитят части от текста преди превод?
Да, просто използвайте не преведени площ - ако имате нужда от нещо, да не бъдат преведени, просто редактирайте подходящ шаблон и да го поставиш между
<!--START vBET NOT TRANSLATED AREA--> и <!--END vBET NOT TRANSLATED AREA--> (Забележка: не можете да използвате всеки мод, който премахва коментари да използвате тази функционалност)
Тя също така е възможно да се използва това в Vb CMS в статия, по някакъв начин?
Последната промяна е направена от jonlar; 27-04-10 В 21:14.
Не и в безплатната версия. В платени един, можете да го направите много лесно чрез добавяне на такъв текст, вътре на notranslate BBCode в съобщението си, CMS.
Ok Благодаря. Но трябва да бъда честен, аз не искам да плати 90 долара за скрипт! когато цялата разходи Автоматични (предплатен) 125 €
Този defenitly експанзивен. Аз съм просто честен
Ето защо ние ви предлагаме безплатната версия - можете да го ползват като дълго искате! Вие и всеки, който просто иска преводи и не се грижи за голяма производителност, многоезична поддръжка на Общността, преведени RSS и много повече.
Ние имаме много клиенти, които са много щастливи, за да инвестират парите си в платената версия
Последната промяна е направена от vBET; 02-05-10 В 22:33.